itjobb.se

Logga

Systemtekniker till Linköpings kommun

Ansök nu

Systemtekniker till Linköpings kommun

Besitter du bred erfarenhet av bl.a. Windows server, Active Directory, SQL och är sugen på nya utmaningar? Är du van vid att ta ett stort ansvar, vara självgående och att alltid leverera högsta kvalité? Då söker vi dig till ett långt uppdrag på Linköpings kommun.

Tjänsten börjar så snart som möjligt. 

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att bygga på din karriär.

Bra anställningsförmåner

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en erfaren systemtekniker till Linköpings kommun som kan bidra till utveckling, förvaltning och kvalitetssäkring av deras infrastruktur. Som systemtekniker ansvarar du för och arbetar med tekniska plattformar, kommunikation, drift och IT-säkerhet och tillsammans med kollegor genomförs design, samordning, förberedande arbete, införande och underhåll.

Dokumentation är A och O och förutom att ta del av mycket värdefull dokumentation så förväntas du även bidra till den. Är det något som behöver uppdateras eller läggas till så läggs ansvaret hos dig för att få det så bra som möjligt.

Du kommer även arbeta med förändringsarbetet i miljön för att säkerställa en stabil, säker och uppdaterad miljö för verksamheten.

Din profil och kvalifikationer

  • Du har ett par års erfarenhet av snarlik roll

  • Du har en utbildning inom området

  • Du kommer att arbeta i ärendehanteringssystem och behöver vara självgående till stor del och ha bra kunskap inom Windows server (2008 till 2019).

  • Du behöver läsa och förstå dokumentation samt dokumentera förändringar/nyinstallationer

  • Baskunskap i SQL (skapa databas, ta backup, skapa användare, tilldela behörigheter, felsöka i loggar)

  • Baskunskap i VMware (starta/stoppa servrar, ta snapshot, återställa från snapshot, skapa/radera servrar, förändra konfiguration på servrar)

  • Allmän felsökning av olika applikationer på Windows server. (Kunna felsöka efter att ha läst dokumentation och kollat i loggar - även på applikationer du aldrig stött på tidigare)

  • Installera, konfigurera och felsöka IIS, Internet Information Server.

  • Hantera Active Directory (behörigheter, skapa/radera objekt, grupphantering, Group Policy)

  • Google Workspace (du kommer att få lära dig administrera användare, mail och andra verktyg i Google) 

Vidare behöver du ha en god ledarskapsförmåga och vara en strukturerad och god organisatör. Det är med god kommunikationsförmåga som du får arbetet att fungera så väl som möjligt och du är inte rädd för att stöta på och träffa nya tekniska områden. 

Låter detta som rätt uppdrag för dig så registrera gärna din ansökan redan idag.

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Dela detta jobb

Logga
Systemtekniker till Linköpings kommun

Centric Professionals AB