itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Systemtekniker till säkerhetsklassad miljö

Ort
Utgår

2022-09-28

Ansök nu

Systemtekniker till säkerhetsklassad miljö

Är du intresserad av att vara en del av ett team där du, tillsammans med dina kollegor, kommer att arbeta med vidareutveckling och förvaltning av kunds Active Directory och Privileged Access Management (PAM)? Vår kund i Linköping behöver stärka upp sin verksamhet. Brinner du för IT och aktivt strävar efter att utvecklas är detta en tjänst för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av en spännande blandning av snabb problemlösning och långsiktigt förbättringsarbete där säkerhet spelar en större roll. Den tekniska miljön är utmanande med tiotusentals användare på olika håll i Sverige och världen som använder all tänkbar teknik. Stöd finns hos skickliga och prestigelösa kollegor som stöttar och gärna agerar bollplank för att hitta lösningar.

Du kommer vara en nyckelperson när det gäller att förstå, utvärdera och informera om förändringar som sker inom AD och PAM och på vilket sätt utvecklingen kan tillgodogöras i kunds verksamhet.

Samtliga arbetsuppgifter sker i kunds försvarshemliga miljöer och kräver RK2-säkerhetsklassning.

Din profil och kvalifikationer

Du är en bred och kunnig tekniker med några års erfarenhet inom relevant område och som har en god förståelse för IT-infrastruktur.

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Du tycker om att vara behjälplig och som vill ge kunden en bra kundupplevelse. Du ska med lugn kunna prioritera arbetsuppgifter utifrån verksamhetens perspektiv. Vidare ser vi att du på ett pedagogiskt sätt kan supporta och vägleda kunderna via både telefon, mail och andra medier.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Krav

  • Några års erfarenhet inom relevant område.

  • Erfarenhet av drift och förvaltning av AD- samt PAM-lösningar.

  • Behärskar PowerShell på en avancerad nivå där automatisering är en del av vardagen.

  • God kompetens inom AD- och priviligerad åtkomsthantering i allmänhet.

  • Relevant utbildning för arbetsuppgifterna eller motsvarande kunskap förvärvat på annat sätt.

  • Erfarenhet av att arbeta i projektform (migrering-, utrullning, eller uppgraderingsprojekt).

  • Goda kunskaper i svenska och engelska - i både tal och skrift.


Meriterande

  • Erfarenhet av säkerhetsarbete

  • Erfarenhet av Azure

  • Erfarenhet av CyberArk

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Systemtekniker till säkerhetsklassad miljö

Centric Professionals AB