itjobb.se

Systemtekniker Windows Server

Företag Modis Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-01

Ansök nu

Systemtekniker Windows Server

Vi söker en Systemtekniker Server med bred kompetensbas och spetsen inom MS Windows Server. Du har relevant gymnasieutbildning och har mångårig, minst 5 år, erfarenhet av drift och underhåll av Windows Server i större driftmiljöer. Du har mycket god kompetens inom utpekat teknikområde och god kunskap om bakomliggande teorier och principer. Du bör även ha dokumenterade kunskaper inom MS Windows Server-produkter. Erfarenhet av operativa driftmiljöer är meriterande.

Vi ser gärna att du har kunskaper inom flera av följande områden:

  • AD CS (PKI)
  • AD DS (AD)
  • ADFS (Federation Services)
  • Kunna skriva enklare Powershell-script
  • Förståelse för hur IP-nät fungerar
  • Koll på hur VMware används.

Som person söker vi dig som är ivrig på att utvecklas och lära dig nya saker. Vi ser att du är engagerad och arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du tar ansvar för dina uppgifter, har en förmåga att se helheter samt analyserar och bryter ner komplexa frågor. Du lyssnar till kundernas och medarbetarnas olika behov, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och arbetar bra med andra människor.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Sök då in till oss på Modis så snart som möjligt! Vi hanterar ansökningar löpande. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Dela detta jobb

Systemtekniker Windows Server

Modis Sweden AB