itjobb.se

SYSTEMTESTARE

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-06-20

Ansök nu

SYSTEMTESTARE

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet

DIN ROLL SOM TESTARE

Vi söker dig med färdigheter inom programvarutestning som vill vara med och göra skillnad!  Du gillar att samverka och samarbete med andra yrkesgrupper för att få helhetsbilden av systemen du arbetar med. Arbetsuppgifterna som testare hos oss våra kund består av övervägande mjukvarutestning, med inslag av hårdvara och inbyggda system. Uppgifterna kan vara manuell  testning likväl som att automatisera testningen och utveckla testfall i färdigdefinierade testramverk.

Du tycker om att planera, leda och delta i testarbetet. Det är viktigt att du har erfarenhet av att skriva testfall utifrån krav och där testfallen kan används vid olika tillfällen i arbetsprocessen för att försäkra sig om att alla delar och funktioner i systemet eller programmet prövas. I arbetet med testfallen är det viktigt att vara uppmärksam så att alla eventuella fel upptäcks och ologiska lösningar i det nya programmet eller systemet.

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi söker dig som är kreativ, har intresse för systemtest och att utveckla automatiska testfall samt har förmåga att förstå komplexa system. Du har stort teknikintresse och vilja att lära dig metoder och verktyg som effektiviserar systemtestning av mobilsystem. Du trivs med att vara en lagspelare i ett effektivt team som hjälper utvecklarna och slutkunderna med att säkerställa god kvalitet i de levererade systemen. Viktiga egenskaper för en testare är att kunna tänka sig in i hur användaren tänker och hur de kommer använda systemet.

Lämplig utbildningsprofil är Civilingenjör eller Högskoleingenjör med inriktning i Elektro, Teknisk Fysik, Datateknik eller annan Civilingenjör/Universitetsutbildning. Kunskap och intresse i programmering i C, C++ och Python är meriterande.

Vi välkomnar både erfarna ingenjörer och ingenjörer som är i början av sin karriär.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten.

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security, 5G-utveckling samt morgondagens rymdelektronik. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

SYSTEMTESTARE

Combitech AB