itjobb.se

Systemtestare - inom 5G

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-10-24

Ansök nu

Systemtestare - inom 5G

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

DIN ROLL SOM SYSTEMTESTARE INOM 5G

Vi är ett team som ansvarar för systemtest av 5G system som utvecklas i ”inhouse” projekt på Combitech. Uppgifterna innefattar att definiera, automatisera och utföra testning av nya 5G funktioner på systemnivå i kompletta mobilsystem. Arbetsuppgifterna kräver tät kontakt med systemutvecklare för att säkerställa att alla funktioner och systemprestanda uppfyller slutkundernas krav. En viktig del är att automatisera testningen genom att utveckla testfall i färdigdefinierade testramverk där testfallen skrivs i Java och Python. I arbetet ingår ibland slutverifiering på plats i kundinstallationer utomlands, vilket ger viktig feedback till våra systemutvecklare samt värdefulla personliga erfarenheter.

Vem är du?

Vi söker dig som är kreativ, har ett intresse för systemtest och att utveckla automatiska testfall samt har förmåga att förstå komplexa system. Du har stort teknikintresse och vilja att lära dig metoder och verktyg som effektiviserar systemtestning av mobilsystem. Du trivs med att vara en lagspelare i ett effektivt team som hjälper systemutvecklarna och slutkunderna med att säkerställa god kvalitet i de levererade systemen.

Lämplig utbildningsprofil är Civilingenjör eller Högskoleingenjör med inriktning i Elektro, Teknisk Fysik, Datateknik eller Mekatronik eller annan Civilingenjör/Universitetsutbildning med inriktning inom Telecom och kommunikationsteknik. Kunskap och intresse i programmering i Java och Python är meriterande.

Vi välkomnar både erfarna ingenjörer och ingenjörer som är i början av sin karriär.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.  

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga! 

Dela detta jobb

Systemtestare - inom 5G

Combitech AB