itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemutvecklare

Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Systemutvecklare

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Nu söker vi en Systemutvecklare som vill vara med och bidra till Västra Götalandsregionens digitala resa. Koncernstab digitaliserings implementation av ServiceNow stödjer flera verksamhetsområden. För att utnyttja möjligheter som plattformen erbjuder samt ta fram lösningar enligt de krav som förvaltningen för ServiceNow har, behöver förvaltningen för IT-stödet förstärkas. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största arbetsgivare.

Som Systemutvecklare inom ServiceNow hos oss ansvarar du för genomförande av systemutveckling och konfiguration inom Koncernstab digitaliserings centrala plattform ServiceNow, som är kärnan i vår kundleverans samt hur vi arbetar internt. I din roll bidrar du med vidareutveckling av effektiva lösningar med ServiceNow-plattformen som verktyg.

Du kommer att vara en viktig del av ett utvecklingsteam som förvaltar och utvecklar verktyget för behoven från verksamheten. Du kommer arbeta i teamet med en agil systemutvecklingsprocess och med mycket väl fungerande planering och samarbete med våra kravställare.

Du arbetar bland annat med att vidareutveckla funktionalitet för ServiceNow, utveckla användarvänliga Serviceportaler och servicekataloger, workflows och integrerade flöden samt att utveckla externa integrationer med stöd av vår integrationsplattform

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer att vara med ett framåtlutande och självgående team som hela tiden tillsammans arbetar mot ett drömläge. Du kommer att ingå i ett team vars teamets generella känsla är ”- älskar mitt jobb!”. Du kommer att vara med och bidra till Västra Götalandsregionens digitala resa och utveckla för framtiden.
Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans.

För att lyckas i rollen behöver du:

Högskoleutbildning inom relevant område eller likvärdig arbetslivserfarenhet som du tillskansat dig. Du är ansvarfull, prestigelös och noggrann och drivs av att göra nytta för användare och ditt team. Du tycker mycket om att samarbeta med andra kompetenser, samtidigt som du även trivs att arbeta självständigt. Du är empatisk och lyhörd för både användares och kollegors behov i ditt dagliga arbete där du ser till teamets bästa. Du behärskar svenska språket flytande i tal och skrift och du kan föra konversationer på engelska. 

Vi söker dig som har:

  • Några års erfarenhet av ServiceNow plattformen
  • Erfarenhet av att arbeta eller utveckla i HTML, CSS, JavaScript
  • Erfarenhet av Web Services Integrationer (SOAP, REST)
  • God kunskap inom ITIL

Det är meriterande om du har ServiceNow certifieringar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser helst att du utgår från territoriet Västra Götalandsregionen. Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner: Förmåner - Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Intervjuer kommer att hållas löpande och tillsättning av tjänst sker enligt överenskommelse.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

 

Dela detta jobb

Systemutvecklare

Västra Götalandsregionen IT