itjobb.se

VO Direkt, Arbetsförmedlingen Direkt, Enheten Digital Matchning
Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Varje år sammanför vi på olika sätt tusentals arbetssökande med arbetsgivare som behöver nya medarbetare. Vi har den samlade kunskapen om arbetsmarknaden, branscher och yrken. Som medarbetare hos oss får du, tillsammans med våra ca 12 000 kreativa och professionella medarbetare, vara med och bidra till att öka sysselsättningen och en välfungerande arbetsmarknad. 

Arbetsförmedlingen är mitt uppe i en förnyelseresa där digitalisering är i fokus. Dagens teknikutveckling skapar nya förväntningar hos våra kunder och det ställer andra krav på oss som myndighet. Vill du vara med på resan?

Vilka är vi

Enheten JobTech inom Arbetsförmedlingen strävar efter förbättrad matchning genom att skapa bättre förutsättningar för fler aktörer att bidra till utvecklingen. Vi gör detta genom att tillhandahålla en digital infrastruktur som bygger på öppen källkod, utveckla och tillgängliggöra API: er och öppna data för skapandet av olika arbetsmarknadsapplikationer.

Vi arbetar bland annat med backend-tjänster för att den som letar efter ett arbete ska kunna söka/matcha platsannonser. I samband med detta gör vi vårt bästa för att automatiskt analysera relevant information i platsannonstexterna och göra dem sökbara. Vi vill hela tiden ta matchning till nästa nivå och behöver nu bli fler som arbetar med detta.

För oss är det väldigt viktigt att du är en engagerad person som tycker om samarbete men också kan göra mycket av arbetet självständigt under perioder. Du tycker om att komma med idéer och bidrar gärna med kreativa lösningar på svåra problem. Vi erbjuder ett härligt team med kraft och energi som hela tiden bidrar till Arbetsförmedlingens digitala utveckling. Är du en av oss? Tveka inte, sök tjänsten nedan.

Vem söker vi

Arbetet innebär täta kontakter både med våra egna utvecklingsteam men även med andra partners. Detta ställer höga krav på kommunikation och samarbetsförmåga.

Vi vill att du ska ha erfarenhet av Machine learning med fokus på textanalys.

Kvalifikationer

För att passa in i den profil som vi söker har du följande bakgrund och kompetenser:

Högskoleexamen med datainriktning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt inom relevant område
Flerårig och färsk erfarenhet (ej äldre än 2 år) av arbete som utvecklare
God förståelse för utvecklingsarbete
Språkkunskaper: svenska och engelska
Programmeringsspråk som du ska kunna: Python

Du bör ha arbetat med: Tensorflow, Keras, Word2Vec/fastText, Elasticsearch, Openshift.

Det är meriterande om du gillar att göra samhällsnytta, vill göra positiv skillnad på riktigt och sätter människan i fokus före tekniken.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering och tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning om du inte redan är tillsvidareanställd i myndigheten.

Arbetsförmedlingen värnar om en rekrytering fri från diskriminering. Vi anser att olikheter berikar och strävar efter en jämställd arbetsplats.

Ansökan

Klicka på knappen ansök nedan, bifoga personligt brev och CV. Tjänsten har diarienummer Af-2019/0040 7127. Välkommen med din ansökan och CV senast den 2019-10-15.

Vi arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering. Det är viktigt för oss att all kompetens tas tillvara och vi välkomnar alla sökande. Vi ser positivt på om du har kunskaper i något av våra nationella minoritetsspråk.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    enligt ök
Löneform    enligt ök
Antal lediga befattningar    3
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    enligt överenskommelse
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    Af-2019/0040 7127
Kontakt    
Gregory Golding, Enhetschef JobTech, 0104872983
Ivana Boban Jagodic, Rekryteringspartner, 0104871089
Facklig företrädare    
Per Samuelsson, ST, 010-486 92 34
Mats Åström, SACO, 010-488 51 10
Ulf Törnkvist, SEKO, 010-487 04 46
Publicerat    2019-09-18
Sista ansökningsdag    2019-10-15

Systemutvecklare/Data scientist, Machine learning

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-15

Ansök nu

Dela detta jobb