itjobb.se

Inom bank och försäkring finns många transaktionstunga system som vi alla har ett stort beroende av då många samhällsfunktioner skulle stå stilla om dessa inte fungerade. Vill du vara med och utveckla stordatormiljön och samtidigt kunna vidareutvecklas inom plattformen? Kom till oss så gör vi det tillsammans.

Agio är ett IT-konsultbolag som inriktar sig på att bidra till effektivisering av våra kunders verksamheter. Du som person är en systemutvecklare som också brinner för att det utvecklingsarbete du är involverad i verkligen gör skillnad i den verksamhet det införs. Följ Agio in i digitalismen.

AGIOS ERBJUDANDE

Agio är ett företag i ständig utveckling. Med en platt organisationsstruktur, korta beslutsvägar och nära till företagsledningen har medarbetarna stora möjligheter till påverkan. Våra ledord är engagemang, kunskap och ansvar.

På Agio får du chansen att utvecklas till ett ess inom ditt kompetensområde. Vi vet att varje persons utvecklingsresa ser annorlunda ut och vi skräddarsyr därför din utvecklingsplan så du har de absolut bästa förutsättningarna för att göra de kliv i din karriär som du vill.
Ett utmanande jobb kräver också ett balanserat liv och vi prioriterar dig som värderar en balanserad tillvaro mellan arbete, familj och fritid.

Vi vill utvecklas och fortsätta vara den bästa arbetsgivaren. Ett högt mål som ställer krav på lyhördhet och personligt engagemang i samverkan med affärsmannaskap. Självklart är Agio kollektivavtalsanslutna.

VI SÖKER

Vi planerar nu att stärka upp vårt engagemang inom bank/finans.

  • Har du goda kunskaper inom bank/finans-sektorn?
  • Har du jobbat i stora transaktionstunga system och vill utvecklas vidare?
  • Vill du bredda dig inom ditt område?
  • Känner du att du nu har kunskaper som du känner dig trygg med och vill dela med dig av?

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning med IT-inriktning, exempelvis ADB, datavetenskap och/eller systemvetenskap eller motsvarande. Du ska ha goda kunskaper inom utveckling och förvaltning inom bank/finansverksamhet och ha jobbat med ett urval av följande:

  • Utveckling/förvaltning inom mainframe (IMS, CICS), t.ex. Cobol och DL/1
  • Agila projektmetoder, som t.ex. SCRUM och KANBAN
  • Relationsdatabaser
  • Ärendehanteringsverktyg, som t.ex. Jira eller TFS
  • .Net

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och det är extra meriterande om du har kunskap om värdepapper.

Som person kan du axla konsultrollen, är nyfiken och kunskapssökande. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga, uppskattar att arbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Du har förmåga att inspirera dina teamkollegor.

Formellt krav

Våra uppdrag är ofta säkerhetsklassade och du skall därför klara en kontroll mot polisens belastningsregister.

SKICKA DIN ANSÖKAN TILL:

richard.jonsson@agio.se

Kontaktperson

Richard Jonsson
Tfn:070-648 20 80

Systemutvecklare inom bank/finans sökes till Stockholm

Ort
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Dela detta jobb