itjobb.se

SYSTEMUTVECKLARE INOM LINUX TILL COMBITECH I SKÖVDE

Ansök nu

SYSTEMUTVECKLARE INOM LINUX TILL COMBITECH I SKÖVDE

DIN ROLL SOM SYSTEMUTVECKLARE 
Som systemutvecklare kommer du vara en del av ett team som till  största delen jobbar inhouse på vårt kontor i Skövde. Du kommer vara en del i vårt utvecklingsteam men även arbeta tätt ihop med kunden för att nå projektmålen.

I ditt arbete kommer du få hantera en stor bredd på uppgifter, från design och utveckling till att genomföra studier på framtida säkerhetslösningar. Du får vara med och realisera lösningar inom nätverk med mycket höga krav på säkerhet. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.  

Då hot mot IT- system  förändrar  sig  snabbt arbetar vi för att ständigt ligga steget före. Detta ställer krav på innovation och vilja att testa nya tekniska lösningar. Här har vi som bolag en stor fördel i att vi har en mycket bred  kompetens inom säkerhetsfrågor och det  händer ofta att vi söker  svaren hos  andra kollegor på Combitech. 

VAD KAN DU TILLFÖRA? 
I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker därför dig  som är driven, positiv och entusiastisk.  

Du har relevanta kompetenser inom härdning av IT-system och förståelse för  de mekanismer som en angripare kan nyttja för att penetrera detta.  

Du har goda kunskaper inom Linux serversystem, Redhat enterprise och Linux/CentOs/SELinux. Förutom det ska du också vara riktigt vass på C++, C, C eller Python och kunna utveckla scriptlösningar under Windows/Linux (ex Bash, Bat, PowerShell).  

Dina framtida kollegor har alla ett stort intresse för att ta fram innovativa lösningar på komplexa IT-relaterade problem och det är givetvis ett stort plus om du delar den passionen. 

Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess därmed krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. 

Låter det intressantHör av dig till oss eller skicka in din ansökan  direktenUrvalet sker löpande. 

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Dela detta jobb

SYSTEMUTVECKLARE INOM LINUX TILL COMBITECH I SKÖVDE

Combitech AB