itjobb.se

Systemutvecklare inom Linux till vårt kontor i Göteborg

Ansök nu

Systemutvecklare inom Linux till vårt kontor i Göteborg

På Combitech jobbar vi i projekt som gör skillnad. Utöver det erbjuder vi anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar både till personlig och till professionell utveckling samt balans i livet. Välkommen med din ansökan redan idag! 

Din roll som systemutvecklare

För att trivas på Combitech i rollen som systemutvecklare så tror vi att du är du en person som gillar att arbeta i agila team och ser vinningen i att arbeta tillsammans för att nå ett gemensamt mål. Du förstår både helheten såväl som slutanvändarens behov av en stabil plattform för full funktion och prestanda.


Vi tror att du har ett genuint intresse för att programmera och scripta främst i inbyggda system samt att själv delta i validering, integration och implementation. Du drivs av att hitta lösningar som effektiviserar och förenklar samtidigt som du är noggrann med att följa direktiv kring säkerhet och härdning.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Som konsult är du ambassadör för Combitech hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din personlighet.
 

Combitech kan erbjuda spännande uppdrag i flera olika branscher; försvar, rymd, fordon och telekom. Vårat kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer. Vi ser fram emot att träffa just dig! 

Vad kan du tillföra?

Vi söker efter dig som har arbetat 2-5 år inom relevant område samt har ett stort intresse för teknik. I ryggsäcken har du en civil-eller högskoleingenjörsexamen med relevant inriktning. Du har erfarenhet av att jobba i C, C++, .Net och/eller C#. Vi ser gärna att har erfarenhet av Windows embedded OS, Linux OS, Skriptning (Bash, powershell, Bourne shell, Python), arkitektur, nätverk, routing, brandväggar samt virtualisering.

Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift,. Rollen kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Du är en lagspelare med god kommunikationsförmåga och har en vana att arbeta metodiskt och målmedvetet. Som person är du nyfiken, har ett stort engagemang och en stark inre drivkraft. Du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urval sker löpande.

Kom och gör skillnad
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security, 5G-utveckling samt morgondagens rymdelektronik. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

Systemutvecklare inom Linux till vårt kontor i Göteborg

Combitech AB