itjobb.se

Nu söker Centric en senior .Net-utvecklare för underhåll och nyutveckling av ett antal applikationer.

Uppdraget är på heltid och 3-4 månader långt. Start så snart som möjligt. Ömsesidig uppsägningstid på en månad.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bland annat daglig hantering av inkomna ärenden, bugfix och nyutveckling i befintliga applikationer samt dokumentation.

Din profil och kvalifikationen
Att arbeta som systemutvecklare innebär ett nära samarbete med kunder och kollegor. Vi söker därför någon som är serviceinriktad, har lätt att samarbeta med olika typ av människor, har ett strukturerat arbetssätt samt gillar att felsöka och lösa problem. Noggrannhet, lyhördhet, uthållighet och att arbeta proaktivt är andra viktiga egenskaper som vi söker.
 Krav gällande kunskap och erfarenhet
- C#
- Entity Framework/LINQ
- WebForms
- MVC
- AngularJS
- Microsoft SQL server
- GIT
Meriterande
Kunskap och erfarenhet av Active Directory, Exchange och Powershell är meriterande.

Vår kund arbetar enligt ITIL varför det är en fördel om man har erfarenhet av det eller liknande processtänk.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. 
 
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Registrera din ansökan redan idag! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tar gärna emot dig på en intervju om din ansökan passar något av våra uppdrag.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Erica Patel på telefon 0734-159365 eller erica.patel@centric.eu.
 
Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.
 Centric är certifierat av ”Great Place To Work” som utför världens största arbetsplatsstudie.
 
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
 
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Systemutvecklare inom .Net för uppdrag i 3-4 månader

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-05-07

Ansök nu

Dela detta jobb