itjobb.se

Systemutvecklare inom .NET till AFRY!

Att arbeta nära tekniken hos ett företag som värdesätter samarbete och innovation är kanske en utvecklares dröm. För dig som känner likadant som oss finns nu möjligheten att göra just detta i en roll där du får arbeta med moderna tekniker. Vill du dessutom fördjupa dig inom front- eller backend så finns möjlighet för det! Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
AFRY är på en tillväxtresa i Gävle och har startat ett team som fokuserar på industriell digitalisering. Deras lösningar är ofta produktionskritiska och det är därför höga krav på tillänglighet och tillförlitlighet i system hos kunderna. Här blir du en del av ett agilt utvecklingsteam som består av seniora utvecklare där bakgrund och erfarenhet varierar. Tillsammans kommer ni lösa utmanande och utvecklande uppdrag åt AFRY´s kunder.

Du blir vid start tilldelad en mentor som finns som stöd samt att det finns en gedigen onboardingprocess för att ge dig bästa möjliga start.

Du erbjuds

 • En trygg anställning med målsättningen att på sikt bli anställd direkt hos AFRY

 • En viktig roll som systemutvecklare hos ett framgångsrikt företag

 • Goda utvecklings- och karriärmöjligheter

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. 

Arbetsuppgifter
I ditt arbete som utvecklare hos ARFY får du arbeta med alltifrån nyutveckling, förvaltning och integration till mer avancerade lösningar där du får möjlighet att använda din kreativitet och skaparlust. Arbetsuppgifterna varierar från kund och projekt, men dina arbetsuppgifter innebär främst utveckling i C# .NET då mycket av det AFRY gör gentemot sina kunder är baserat på Microsoft-miljöer.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med backend-utveckling på Microsoftplattformen .Net Core och C#

 • Du kommer bland annat att arbeta i: .NET, ASP.NET, Azure, Micro Services, SQL, Entity Framework, RESTful API, Web API, Angular, React, Aurelia och Vue.js.

Arbetsuppgifterna varierar från kund och projekt, men dina arbetsuppgifter utgår främst för utveckling i C# .NET då mycket av det AFRY gör gentemot sina kunder är främst är baserat på Microsoft-miljöer.

Vi ser gärna att du har koll på HTML, CSS och Angular och har kunskap om tillgänglighet på webben.

Vi söker dig som

 • Har studerat dataingenjör, systemvetenskap eller likvärdig utbildning med fokus på IT och programmering.

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, då intern och extern kommunikation och dokumentation genomförs på båda språken.

 • Innehar B-körkort

Har du tidigare erfarenhet av av front- eller backend programmering är detta mycket meriterande.

Som person är du:

 • Initiativtagande

 • Samarbetsvillig

 • Problemlösande

Du har en god samarbetsförmåga och arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Du ser till hela organisationen och delar med dig av den information som behövs för att nå önskade resultat och har god förmåga att arbeta strukturerat efter fastställda rutiner. Du har även en god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och bidrar till lösningar ur ett helhetsperspektiv.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: AFRY, centralt i Gävle

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och AFRY´s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
AFRY är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. AFRY skapar lösningar åt sina kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Hos AFRY arbetar mer än 17 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Här erbjuds du karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över!

Dela detta jobb

Systemutvecklare inom .NET till AFRY!

Academic Work