itjobb.se

Systemutvecklare inom .NET till Gotit!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-11-26

Ansök nu

Systemutvecklare inom .NET till Gotit!

Vi söker dig som vill jobba med .NET och C#-utveckling och som samtidigt vill skapa samhällsnytta! Gotit söker dig som vill vara med och digitalisera framtidens skolor! Hos Gotit kommer du att jobba som systemutvecklare i ett av deras två utvecklingsteam. Sök omgående och va med på deras spännande resa!

Om tjänsten

Gotit utvecklar IT-stöd för skolan, och deras programvaror som Skolplatsen och Alvis erbjuder skolorna ett stöd för att bl.a. administrera ansökningar, frånvaro, betyg m.m. Alla system är webbaserade/SaaS-tjänster och används av väldigt många användare som ställer höga krav på lättanvändbara, säkra och stabila system.

Deras största personalgrupp är deras systemutvecklare som består av 9 utvecklare. Arbetsledningen sköts av Teamledaren. Teamet är ett glatt gäng, som både är seriösa och målfokuserade. I nuläget är dem 18 personer varav 3 kvinnor och 15 män, åldersfördelning idag är mellan 25-50.

Deras vision är ”Att tillsammans utveckla morgondagens lärande”. Gotit sätter just nu stort fokus på att skapa en allians med deras kunder för att tillsammans hitta de bästa lösningarna.

Skolan är framtiden och deras kunder har ett viktigt uppdrag för barn, ungdomar och vuxna. Gotit vill bidra till skolutveckling och bättre förutsättningar för verksamheten. De drivs av att förstå deras kunders behov, se möjligheter att använda IT-stöd och att utveckla deras tjänster. Gotit drivs också av utveckling på det personliga planet, deras arbetsprocesser och kvalitet.

Gotit tror på ett modernt ledarskap och medarbetarskap byggt på ett coachande förhållningssätt. De skapar tydlighet genom en utvecklad kommunikation och en god feedback kultur.

Du erbjuds:

 • Arbetsuppgifter med fokus på backend och testning i spännande produkter som är under stor utveckling, samt stora möjligheter kommer att ges till rollen att få sätta sin prägel på arkitektur och kod.

 • En gedigen introduktion och genomgång av deras produkter och tjänster.

 • Flextid och möjlighet att arbeta hemifrån.

 • Kompetensutveckling, företagshälsovård och kollektivavtal.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att arbeta självständigt och i grupp med webbutveckling i olika utvecklingsmiljöer samt databasdesign i moderna utvecklingsverktyg. Du kommer även att arbeta med test-, dokumentations- och kvalitetsarbete. Gotit arbetar efter en agil SCRUM baserad modell med 2 veckors sprintar och kontinuerliga releaser. Stort fokus ligger på kvalitets- och automatiseringsarbete.

Överlag har Gotit ett stort kundfokus utan att tumma på deras kvalitetsnivå. För Gotit är det oerhört viktigt att den sökande inte är rädd för att arbeta i en relativt stor legacy kodbas och vågar refaktorera och förbättra befintlig kod. Det är även viktigt att den sökande möter upp mot deras krav på professionalism och craftmanship, att det skall komma naturligt att den koden man checkar in håller hög kvalitet och följer vedertagna principer för arkitektur och testbarhet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid inställning och attityd under urvalsprocessen, då Gotit har höga förväntningar på att nästa medarbetare har rätt driv och är initiativtagande. För att trivas på Gotit så tror vi att det kommer krävas att du är flexibel som person och att vara en lagspelare.

Vi söker dig som

 • Har kunskaper och vana av .NET och C#, Visual Studio samt SQL Server. Arbetet kommer att ske i .NET Core MVC och i deras legacy applikationer.

 • Meriterande med 1-2 års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling. Vi värdesätter också erfarenhet genom egna hobbyprojekt.

 • Examen ifrån högskola/universitet eller KY/YH inom systemutveckling eller motsvarande.

 • Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

 • Önskvärt är också kunskaper i exempelvis: responsiv CSS, Java Script/Typescript och DevOps.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse.

 • Omfattning: Heltid tillsvidare med en inledande provanställning.

 • Lön: Marknadsmässig.

 • Placering: Första Långgatan 21, 413 27 Göteborg

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gotits önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer på Gotits hemsida!

Dela detta jobb

Systemutvecklare inom .NET till Gotit!

Academic Work