itjobb.se

VGR IT, Informations- och kommunikationsteknik, IT-infrastruktur

Vill du bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Som Västra Götalandsregionens (VGR) IT-organisation är VGR IT:s uppgift att skapa de rätta tekniska förutsättningarna för VGR:s 53 000 medarbetare, både idag och i framtidens vårdinformationsmiljö. Vi är 600 medarbetare som varje dag är med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare genom att ansvara för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter. Läs mer på www.vgregion.se/it

Nu söker vi dig som gillar att vara med och ta fram smarta lösningar och har en känsla för digital design. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer.

Ditt uppdrag

 • I rollen som utvecklare blir du en del av ett agilt utvecklingsteam och tillsammans levererar ni nyttiga och användbara digitala verktyg.
 • Du agerar som användarens ambassadör samtidigt som du har förståelse för hur tekniken kan användas för att leverera önskad nytta.
 • Du arbetar med kravinsamling från verksamhet och användare.
 • Du visualiserar koncept i prototyper, genomför användningstester och funktionstester av levererade lösningar.
 • Du levererar gränssnittskod av hög kvalitet då den är en viktig del av användarupplevelsen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du kommer att få vara med på en spännande resa där vi inför nya toppmoderna verktyg och där vi inom en nära framtid påbörjar implementationen av Framtidens Vårdinformationsmiljö (FVM). Du kommer att få individuella utbildningar och verktyg som hjälper dig i vardagen för att vi ska nå vårt mål med 100 % nöjda kunder.

IT-infrastruktur förvaltar och utvecklar bland annat VGR IT:s kärnsystem Plexus - en modern ITSM-plattform från ServiceNow som stödjer VGR IT:s uppdrag och totala leveransprocess. Här blir du en del av ett agilt team som strikt och framgångsrikt arbetar enligt Scrum och devops. En innovativ och kreativ miljö där du kommer vara delaktig i hela processen från userstory till driftsättning. Införandet av ServiceNow är en central del i VGR IT:s förflyttning till en modern digital miljö – både vad gäller teknik samt processer och arbetssätt.

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs mer om våra förmåner här: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sa-ar-det-att-jobba-hos-oss/dinaformaner/

Vilka kvalifikationer ska du ha?

 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis inkluderande digital design, tillämpad kognitionsvetenskap, användarcentrad utveckling, eller motsvarande.
 • Erfarenhet av modern webbutveckling med HTML5, CSS och Javascript (Ajax, Bootstrap och Angular JS) samt har färdigheter i relevanta verktyg för att skapa konceptskisser och prototyper.
 • Erfarenhet av att jobba inom alla faser av systemutveckling
 • Kompetens inom analys, design och utveckling av komplexa problem
 • Vid behov hanterar du med lätthet Adobe-svitens program.

Vi ser att det är meriterande om du har:

 • Flerårig erfarenhet av liknande arbete gärna från större offentliga organisationer
 • Erfarenhet av ITBM/ITSM-lösningar, företrädelsevis ServiceNow.
 • Övergripande förståelse för SOAP/XML och SQL
 • Det är meriterande om du har arbetat i agila team.

Vem är du?

 • Du är en självgående och serviceinriktad person som älskar att skapa bra användarupplevelser.
 • Du har ett genuint intresse för utveckling och digital design, tycker om att ligga i framkant inom ditt område och plockar snabbt upp nya tekniker.
 • Du drivs av utmaningen i att nå vårt mål på 100 % nöjda kunder. Att arbetet innebär många olika kontakter och med varierande utmaningar, motiverar samt engagerar dig och du tycker om att jobba i team med såväl utvecklare som kommunikatörer.

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och kan arbeta utifrån vår värdegrund:

 • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
 • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
 • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som organisation eftersträvar vi jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Placeringsort: Mölndal
Referensnummer    2019/3195

Kontakt    
Rasmus Palmblad, 0700 205954

Facklig företrädare    
Vision: Jeanette Hansson, jeanette.e.hansson@vgregion.se
Jusek: Stig Holmlund, stig.holmlund@vgregion.se
Sv Ingenjörer: Iowan Hedendahl, iowan.hedendahl@vgregion.se

Sista ansökningsdag    2019-06-07

Systemutvecklare inom ServiceNow med UX-intresse

Ort
Utgår

2019-06-07

Ansök nu

Dela detta jobb