itjobb.se

Systemutvecklare inom Web, App och Produktutveckling

Ansök nu

Systemutvecklare inom Web, App och Produktutveckling

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. Vi utvecklar och supporterar komplexa, verksamhetskritiska system inom området samhällssäkerhet och eftermarknad. På Combitech arbetar vi nära våra kunder och drivs av ett starkt kund- och användarfokus. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Genom att använda den senaste tekniken så vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor och även bidra till ett säkrare och mer hållbart samhälle. Vill du vara med på vår resa?

Din roll som systemutvecklare

Vi söker nu dig som har jobbat några år inom systemutveckling och som vill vara med att utveckla och supportera olika lösningar som både används för att öka säkerheten i samhället och för att supportera våra kunders produkter på eftermarknaden. Som systemutvecklare kommer du att få arbeta i en kreativ arbetsmiljö tillsammans med drivna och likasinnade medarbetare.

Du kommer jobba i team och vara delaktig i våra kunders digitala resa mot ett mer hållbart och säkert samhälle. Utifrån dina intressen och önskemål kommer rollen att utvecklas tillsammans med din personliga utveckling. För den som vill finns möjlighet att arbeta både med kundanpassade lösningar samt utveckling av vår egen produkt Uptime. Hos oss får du verkligen möjlighet att jobba i olika projekt och att testa olika roller! Samarbete och åtagande är viktiga ledord för oss.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har en utbildningsbakgrund inom programmering, systemutveckling eller motsvarande. Du är en person som verkligen gillar att arbeta med systemutveckling och ser möjligheter, är driven, kreativ och gillar problemlösning. Du har erfarenhet av .NET och primära plattformar är Windows, Webb och iOS/Android. Exempel på ramverk och tekniker som används är NHibernate (Microsoft SQL), gRPC, WPF samt React. Vi ser med fördel att du har arbetat några år inom IT industrin med utveckling. Meriterande är erfarenheter av produktutveckling, Usability, IT-säkerhet och integrationsprojekt.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du gillar att arbeta med människor och hitta kreativa lösningar på de problem som dyker upp längs vägen. Vi tror att du är självgående och vill lära dig nya saker. Du är också hjälpsam och delar gärna med dig av din kunskap så andra kan växa.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Dela detta jobb

Systemutvecklare inom Web, App och Produktutveckling

Combitech AB