itjobb.se

Systemutvecklare integration till Axfood IT

Ansök nu

Systemutvecklare integration till Axfood IT

Det här får du göra

Du kommer som systemutvecklare att arbeta strukturerat med systemutveckling inom integration. Du kommer att arbeta varierat med interna system och externa parter utifrån krav och specifikationer från affärsprocesser inom Axfood-koncernens bolag. 

I rollen som integrationsutvecklare kommer du få möjligheten att vara delaktig i flera spännande projekt tillsammans med andra kollegor. Du kommer arbeta med integrationer mellan olika system, såsom e-handel och ERP, och du kommer vara involverad i alla faser av projekten. Allt ifrån analys, design, bygg, test samt driftsättning.

Vi driftar våra system själva och därför arbetar du också med att utreda och lösa incidenter och problem samt införa proaktiva åtgärder för att minska dessa.

Delar du vår passion för mat och människor? Vi älskar att leverera och har roligt på jobbet! Vill du veta mer?

Det här förväntar vi oss

Vi söker dig som är analytisk lagd och tar ansvar för dina uppgifter. Det är viktigt att du är nyfiken och ständigt vill utvecklas och förbättras. 

Följande kompetens och erfarenhet önskas:
• Teknisk högskoleutbildning eller motsvarande
• Integrationsutveckling i SAP PI eller annan integrationsplattform
• 2-3 års erfarenhet av liknande uppgifter och utmaningar inom integration
• Meriterande med kunskap inom Java 

Du är en person som trivs med att arbeta med förändringar och har förmåga att se nya möjligheter. Du är van att tänka och arbeta proaktivt för att förebygga fel. Vidare ser vi att du har god kommunikationsförmåga och har ett strukturerat arbetssätt. Du kommer att ha kontakt med både verksamhet och IT, därför är en god kommunikativ förmåga viktig. Det krävs också att du är serviceinriktad och lyhörd.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan de Vita, systemansvarig Integration, mail: stefan.de.vita@axfood.se. Rekryterande chef Cecilia Hammarsten, avdelningschef Central systemutveckling. Eftersom att vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 augusti.

Bli en av oss

Efter flera år av arbete med projekt och aktiv förvaltning har vi byggt upp en integrationsgrupp med mycket god kompetens. Vi arbetar strukturerat med flera av de senaste integrationsplattformarna på marknaden. Axfood är en koncern under ständig utveckling och därför söker vi nu en erfaren systemutvecklare inom integration som vill vara med på vår fortsatta resa. Vi är starka tillsammans och därför söker vi dig som är en lagspelare med ett driv för integrationsutveckling och ständig förbättring och som vill bli en viktig del av vårt team. 

Vi tror på transparens, öppenhet och ärlighet och ser gärna att ta in olika förmågor med olika kunskapsnivåer för att skapa en bra gruppdynamik och individuell möjlighet att växa inom organisationen.

Kompetensutveckling och karriär
Vi är ett företag i ständig utveckling och vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

Mångfald
Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster. 

Information om bolaget

Välkommen till Axfoodfamiljen!

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Vi är också delägare i Eurocash och Urban Deli. 

Axfood IT utvecklar, förvaltar och tillhandahåller både egenutvecklade system och standardsystem till alla bolag inom Axfoodkoncernen. I detta ingår att arbeta med alla IT-relaterade frågor från daglig drift till mångåriga IT-strategier. På Axfood IT arbetar vi mycket nära verksamheten och är därmed en stark samarbetspartner med stor verksamhetskompetens. 

Våra medarbetare är vårt framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.

Delar du vår passion för mat och människor? Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen!

Dela detta jobb

Systemutvecklare integration till Axfood IT

Axfood