itjobb.se

Systemutvecklare Linux till Combitech i Göteborg

Ansök nu

Systemutvecklare Linux till Combitech i Göteborg

Vi på Combitech i Göteborg söker dig som har erfarenhet av att jobba med installation, konfiguration och administration av Linuxsystem. Hos oss får du möjlighet att jobba i kunniga team med spännande utveckling som gör skillnad på riktigt – samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar både till personlig och professionell utveckling.

DIN ROLL SOM SYSTEMUTVECKLARE INOM LINUX

I rollen som systemutvecklare kommer du att arbeta med att administrera Linuxplattformar främst i inbyggda system för att hjälpa våra kunder.

Du kommer att delta i arbetet med installation och konfiguration samt agera problemlösare för att hitta lösningar som effektiviserar och förenklar. Du förväntas kunna arbeta självgående och metodiskt men även som en del i ett större team.

Det finns stora möjligheter för dig att utvecklas inom både scriptning och programmering eller embedded och windowsprogrammering.

Vi arbetar främst i projekt ute hos kunder inom flera spännande branscher som bland annat försvar, rymd, fordon och telekom. Våra konsulter arbetar vanligtvis i team och samarbete med andra duktiga utvecklare kommer vara en naturlig del av din vardag.

VEM ÄR DU?
Som konsult är du ambassadör för Combitech hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning och som trivs i en miljö där samarbete är naturligt.
Vi är lyhörda för dina karriärsmål och kan erbjuda stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning inom mjukvaruutveckling i kombination med några års relevant arbetslivserfarenhet i roller inom exempelvis systemutveckling av Linuxplattformar, embedded och SE Linux. Har du tidigare arbetat med scriptspråk är detta meriterande.

Vårt kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer som tycker om att hitta på allt ifrån Cook-Alongs till skidresor tillsammans.

Vill du bli en del av vår gemenskap? Vi ser fram emot att träffa just dig! 

Då tjänsten kan innebära arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

Vi tror att man gör ett bättre jobb om man kan fokusera på rätt saker, därför gör vi det lätt att kombinera jobbet med vardagen. Vi satsar på våra medarbetare, de utgör kärnan, hjärnan och hjärtat i vår verksamhet. Dessutom står vi på en stadig grund av högteknologi, forskning och anställningstrygghet med försvars- och säkerhetskoncernen Saab som ägare.

För oss handlar det om hållbarhet - vi vill bli branschens mest hållbara företag; och för att vara ett hållbart företag i en hållbar framtid behöver vi investera i våra medarbetare. För oss är din återhämtning, dina utvecklingsmöjligheter och din trygghet lika viktigt som företagets framgång - utan våra medarbetare står vi stilla.

Dela detta jobb

Systemutvecklare Linux till Combitech i Göteborg

Combitech AB