itjobb.se

SYSTEMUTVECKLARE - MACHINE LEARNING / .NET

Företag Combitech AB
Ort
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

SYSTEMUTVECKLARE - MACHINE LEARNING / .NET

Sugen på verklig innovation? Vi på Combitech har skarpa uppdrag inom machine learning och ser en fortsatt ökning inom det och flera andra heta områden. Vi söker utvecklare med nyfikenhet som kan lära oss och lära av oss. Vi arbetar aktivt och konkret med kompetensutveckling inom den senaste tekniken. Combitech växer och vi söker nu flertalet systemutvecklare till våra åtaganden som bedrivs i fräscha lokaler i Linköping och centrala Norrköping. 

DIN ROLL SOM SYSTEMUTVECKLARE 
Vi söker dig som vill arbeta med utveckling i konsultrollen tillsammans med vetgiriga kollegor. Vi tror att du uppskattar hantverket i programmering och att dela med dig av dina erfarenheter. Hos oss får du möjligheten att fördjupa dig inom de områden som intresserar dig och arbeta skarpt med teknik i absolut framkant. 

VAD KAN DU TILLFÖRA? 
Just nu är vi i behov av seniora utvecklare, gärna med bakgrund inom Microsoftteknik. Har du erfarenhet av Azure eller ML.NET/Tensorflow är det ett plus. Den höga hastigheten på teknikutvecklingen gör att du behöver vara bekväm med att ständigt lära dig nya saker. Då flera av våra projekt innehåller algoritmutveckling välkomnar vi ett kreativt och öppet sinne i kombination med utbildning inom datavetenskap eller motsvarande. 

För oss är din personlighet en väldigt viktig del av din totala kompetens. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och genuint teknikintresserad med en professionell framtoning. Du gillar nya utmaningar, har en positiv inställning, tar gärna egna initiativ i ditt arbete samt bidrar med ett högt engagemang för teamets framgång och välbefinnande. 

Låter det intressant? Jag som är kontaktperson för annonsen heter Mattias Adelman och ansvarar för kompetensutveckling inom Microsoft och .Net. Hör av dig till mig eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech! 

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb! 

Kontaktpersoner: 

 Mattias Adelman, +46 73 4185774 

Anders Berndtsson, +46 73 4188744  

Dela detta jobb

SYSTEMUTVECKLARE - MACHINE LEARNING / .NET

Combitech AB