itjobb.se

En bild som visar person, gräs, utomhus, bänk

Automatiskt genererad beskrivning

Systemutvecklare med fokus på webb och app

Trygga, framåt, innovativa, omtänksamma, kreativa, lyhörda, familjära – och glada! 

Orden är inte våra egna (även om de kunde vara det), det är vad våra kunder brukar säga om oss.

Hos oss blir du en del av en glad familj med en skön företagskultur. Vi är ett stabilt företag som visat starka siffror varje år sedan starten 2001. Vi är övertygade om att vår ärliga omtanke tillsammans med vår sköna stämning bidrar till att vi är marknadsledande i Sverige. Över hälften av Sveriges kommuner och pastorat är kunder till oss. 

Våra elva utvecklare behöver förstärka teamet med ytterligare två utvecklare, så här kommer chansen till ditt drömjobb! Älskar du, precis som vi, att lösa problem och klura på nya lösningar? Ja, då är vi nyfikna på dig och vad du kan – kanske är det just dig vi söker? 

Vem söker vi? 

Vi söker dig som drivs av utmaningar och är passionerad som person, älskar ditt jobb som systemutvecklare och att lära dig nya saker. Du är van vid att ha kundkontakt och är öppen och kommunikativ. Du har någon relevant utbildning inom programmering och vi värdesätter erfarenhet av systemutveckling högt. Det är ett plus om du har jobbat med utveckling av Geografiska informationssystem tidigare. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete, drivs av att ha eget ansvar och jobbar resultatinriktat. Du bryr dig om dina kollegor och kunder och ser dig själv som en viktig pusselbit av helheten.

Vad gör vi? 

Vi utvecklar GIS-baserade verksamhetssystem för samhällsbyggnadssektorn. Våra IT-system i kombination med vår unika kompetens och erfarenhet skapar en enklare och effektivare vardag för våra kunder. Vår utvecklingsplattform är Microsoft .Net och vi utvecklar allt från Desktop till fullstack webbapplikationer och appar. Är du nyfiken på vad vi gör? Kolla in den här länken!

Vilka är våra kunder? 

Vår specialitet är att utveckla helhetslösningar för kommuner och organisationer som har ett behov av att integrera geografisk information med övrig verksamhetsdata. Vi jobbar alltid nära våra kunder och ser dem som en viktig del av vår familj. 

Varför bli en av oss? 

Vi som jobbar här trivs både med varandra och våra arbetsuppgifter på ett sätt som vi tror är ovanligt. Även om vi är utspridda på tre kontor i olika delar av landet, gör vi allt för att träffas så ofta vi kan för att bygga teamkänsla. Medarbetarna är vår viktigaste resurs och vi uppmuntrar kompetensutveckling. Och du, de där orden vi skrev i början – de stämmer förresten väl överens med våra värdeord som är just ”familjära, flexibla, innovativa och glada”. 

Den här tjänsten är placerad i Växjö eller Stockholm. Titta gärna in på en kopp kaffe!

Nyfiken på dina 26 nya kollegor? 

På vår hemsida kan du läsa mer om några av oss som jobbar på VA-utveckling. 

Vi söker även en utvecklare med inriktning på CAD och 3D med placeringsort Örebro eller Stockholm, se separat annons.

Skicka in din ansökan redan idag - urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Ansök senast den 3 december 2020 via ansök nu-knappen. Frågor? Hör av dig till vår vd, Anne Wolgast,  på telefon: 070-269 47 21 eller mejl: anne@va-utveckling.se. Läs mer om oss på va-utveckling.se

logga

Systemutvecklare med fokus på webb och app

Företag VA-utveckling AB
Ort
Utgår

2020-12-03

Ansök nu

Dela detta jobb