itjobb.se

Chalmers verksamhetsstöd är Chalmers organisation för stabs- och utredningsstöd till ledningen samt gemensam administration och service till institutioner och andra enheter. Verksamheten är organiserad i nio avdelningar; Operativt och strategiskt stöd, Student- och utbildningsavdelningen, Planering, analys och ekonomi, Kommunikation och marknad, Projekt- och processkontoret, HR-avdelningen, Ledningsstöd, IT-avdelningen och Serviceavdelningen. Inom Chalmers verksamhetsstöd arbetar ca 500 personer med att långsiktigt säkerställa ett effektivt och väl fungerande verksamhetsstöd av hög kvalitet. Verksamheten är processorienterad mot Chalmers fyra målbilder: utbildning i världsklass, excellent forskning, effektivt nyttiggörande och en utmärkt intern miljö.

Information om avdelningen
IT-avdelningen är en heltäckande IT-organisation som ansvarar för Chalmers gemensamma IT-system och tillhandahåller support till hela Chalmers. Vi erbjuder användarstöd för tre operativsystem, driver Chalmers centrala IT-system samt utvecklar interna IT-system. Vi ger IT-stöd till många spännande projekt på Chalmers och utvecklar även interna IT-system med stöd mot forskningen. Avdelningen består av fem enheter där cirka 96 personer jobbar och vi finns på både campus Johanneberg och campus Lindholmen. Enheten för IT-utveckling ansvarar för alla interna projekt som utvecklas inom Chalmers och står för programmering, test, krav, projektledning, webbmaster- och scrum-masterrollerna.

IT-utveckling består idag av ett flertal utvecklare, testare och en webbadministratör som under ledning av enhetschefen levererar till interna kunder inom Chalmers. Enheten erbjuder en intressant miljö där vi aktivt arbetar med att utveckla oss både som individer och grupp. Vi ställer höga krav på såväl individuellt som kollektivt ansvar och uppmuntrar till kompetensmässiga personliga utveckling. Vi ser det som en förutsättning för att vi som organisation ska utvecklas. För att säkerställa att våra medarbetare följer med i den tekniska utvecklingen lägger vi därför stor vikt vid kompetensutveckling. Våra medarbetare är organiserade i grupper med blandade kompetenser, för att möjliggöra kunskap- och erfarenhetsutbyte över kompetensgränserna. Vi tror att medarbetare gör ett bättre jobb om man känner varandra, därför lägger enheten stor vikt i sociala aktiviteter för att knyta band med varandra som bidrar till att vi har lika roligt på jobbet som efter arbetstid.

Beskrivning av tjänsten
Chalmers ska utveckla en webbplattform som ska vara doktorandernas verktyg, ett verktyg som stimulerar till engagemang och lärande. Verktyget är också tänkt att uppmuntra och stödja ett doktorandcentrerat pedagogiskt förhållningssätt hos handledare, examinatorer och studierektorer i uppföljning av doktorernas forskarstudier.

Tjänsten som systemutvecklare innebär att arbeta med både nyutveckling och i ett senare stadium även förvaltning av plattformen samt andra utvecklingsprojekt. Våra kunder sitter på campus Johanneberg men du kommer att ha din arbetsplats i våra lokaler på Lindholmen, där dina framtida kollegor på enheten för IT-utveckling sitter.

Du kommer att få arbeta med flera olika utmaningar då plattformen är en ny utvecklingen.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid.

Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning eller annan motsvarande relevant utbildning eller erfarenhet. Du har tidigare arbetat med C#, ASP.NET MVC, Visual Studio, MS SQL Server, Javascript och versionshantering. Du har minst fyra års erfarenhet av utveckling inom backend med inriktning på att arbeta med webben . Du har tidigare kunskap och erfarenhet inom HTML, CSS, responsivitet- och testdriven utveckling.

Meriterande är viss erfarenhet av Angular, jQuery eller något annat stort applikationsramverk för JavaScript, eller om du har arbetat med Umbraco eller andra CMS-plattformar, ASP.NET Core.

Egenskaper som vi ser som viktiga för tjänsten är att man är självgående, kreativ, social, och flexibel. Vi lägger stor vikt i personliga egenskaper.

Chalmers arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare. Jämställdhet och mångfald är viktiga grunder för all verksamhet på Chalmers.

Att arbeta på Chalmers
Chalmers vision: ”För en hållbar framtid” genomsyrar synen på vår arbetsmiljö och våra medarbetare.
Här kan du läsa mer om våra förmåner och hur det är att arbeta på Chalmers.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska vara märkt med Namn, Ref 20190217 och dokumenten sparas som PDF-filer enligt nedan:

CV
Personligt brev
• 1-2 sidor

Övrigt (valfritt)
• Eventuella intyg, betyg etc. Referenser lämnas vid en eventuell intervju.

Sista ansökningsdag: 16 juni 2019. Urval och intervjuer kan ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag! 

Vid frågor, vänligen kontakta:
Maral Alaghi, enhetschef mail: alaghi@chalmers.se

*** Chalmers undanber sig alla erbjudanden om ytterligare jobbannonsering eller rekryteringsstöd i samband med denna rekrytering. *** 

Systemutvecklare med intresse för Umbraco

Ort
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Dela detta jobb