itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemutvecklare med kärlek till C++

Ansök nu

Systemutvecklare med kärlek till C++

 Är problem det bästa som finns? Kan allt lösas med kod och algoritmer? 

Systemutvecklare med kärlek till C++ har en given plats i vårt team! 

Vi hjälper offentlig sektor i sin digitaliseringsresa – och vi tillhör den absoluta toppen! 

Har du ett genuint intresse för systemutveckling med C++, vill bidra till samhällsnytta och trivs med att arbeta i en självständig roll men också att ingå i kreativa och nytänkande team? –  Då vill vi prata mer med dig! 

Vill du hitta den bästa arbetsgivaren – då vill du prata med oss! 

Vi arbetar i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang, kunskap och ansvar. Vi vet att varje persons utvecklingsresa är unik och du äger själv din skräddarsydda utvecklingsplan för att ta de kliv i din karriär som du önskar. 

Det skall vara kul och utvecklande på jobbet och vi är övertygade om att en stark gemenskap bidrar till både trivsel och ett bättre arbetsresultat. Vi tror att laget går före jaget, för då får också jaget den bästa resan. 

Våra sociala aktiviteter som digitala och fysiska konferenser, träningar, kompetensföreläsningar, vinprovningar med mera stärker gemenskapen och du är alltid viktig i gruppen oavsett om du arbetar i projekt ute hos kund, inne på kontoret eller i ditt hemmakontor.  

Flexibla arbetsförhållanden och en god balans mellan arbete och fritid är en självklarhet för oss. 

Agio och systemutveckling 

Agios nära femtio systemutvecklare arbetar inom fem områden och levererar allt från automatiserad gruvbrytning, BI, AI-forskning och banksystem till gränsövervakning, ärendehantering och beslutsproduktion inom våra myndigheter. 

Du kommer till ett team där du har kollegor i hela landet. Teamet består av utvecklare med olika erfarenhet och alla besitter sin spetskompetens.  

Utvecklingsmöjligheterna hos oss är många, både vad gäller tekniker och kompetensdomäner. Dina uppdrag görs i Agios team, kundteam eller på plats hos kund. Uppdragen kan bestå av nyutveckling, förvaltning, att utveckla funktioner i stora projekt eller klura rejält och lösa riktigt komplexa problem. 

Oavsett vilket har du alltid tillgång till Agios övriga utvecklare, din konsultchef och affärsansvarige för att ha de bästa leveransförutsättningar.  

Vill du vara en del av framgången 

Agio är ett tillväxtbolag och du kommer att tillhöra ett utvecklingsområde där både din och områdets utveckling är prioriterade satsningar. 

Under 2021 stärker vi teamet med minst sju nya kollegor som fokuserar på samhällsnyttig systemutveckling och du blir en central del i den utvecklingen. 

Långsiktighet, trygghet och stabilitet 

Agio har kollektivavtal, bra löner, generösa förmåner och vi tar stort ansvar för varandra. Företagets styrning och ledning bygger på sunda norrländska värderingar och ett förtroendefullt– och tillitsbaserat förhållningssätt. Är ett hållbart perspektiv viktigt – testa oss! 

Välkommen att fortsätta din framgångsresa hos oss! 

KONTAKTPERSON

Mattias Nilsson
Tfn: 070-385 22 56
mattias.nilsson@agio.se

Dela detta jobb

Systemutvecklare med kärlek till C++

Agio