itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Systemutvecklare med kärlek till .NET

Ansök nu

Systemutvecklare med kärlek till .NET

Är problem det bästa som finns? Kan allt lösas med kod och algoritmer? 

Systemutvecklare med kärlek till .Net har en given plats i vårt team! 

Vi hjälper våra kunder i deras digitaliseringsresor – och vi tillhör den absoluta toppen! 

Har du ett genuint intresse för systemutveckling med .Net och vill du bidra till nytta? Trivs du bra med att arbeta i en självständig roll och gillar att ingå i kreativa och nytänkande team? –  Då vill vi prata mer med dig!

Vill du hitta den bästa arbetsgivaren – då vill du prata med oss! 

Vi arbetar i en stimulerande miljö som genomsyras av engagemang, kunskap och ansvar. Vi vet att varje persons utvecklingsresa är unik och du äger själv din skräddarsydda utvecklingsplan för att du ska kunna ta de kliv i din karriär som du önskar. Såklart stöttar och coachar vi dig på din utstakade väg till framgång.

Det skall vara kul och utvecklande på jobbet och vi är övertygade om att en stark gemenskap bidrar till både trivsel och ett bättre arbetsresultat. Vi tror att laget går före jaget, för då får även jaget den bästa resan. 

Våra sociala aktiviteter som digitala och fysiska konferenser, träningar, kompetensföreläsningar, vinprovningar med mera stärker gemenskapen. Du är alltid viktig i gruppen och oavsett om du arbetar i projekt ute hos kund, inne på kontoret eller i ditt hemmakontor så är du en del av Agio och vår gemenskap.

Flexibla arbetsförhållanden och en god balans mellan arbete och fritid är en självklarhet för oss. 

Agio och systemutveckling 

Agios nära femtio systemutvecklare arbetar inom fem områden och levererar allt från automatiserad gruvbrytning, BI, AI-forskning och banksystem till gränsövervakning, ärendehantering och beslutsproduktion inom våra myndigheter. 

Du kommer till ett team där du har kollegor i hela landet. Teamet består av utvecklare med olika erfarenhet och alla besitter sin spetskompetens.  

Dina uppdrag genomförs i Agios team, kundteam eller på plats hos kund. Uppdragen kan bestå av nyutveckling, förvaltning, att utveckla funktioner i stora projekt eller klura rejält och lösa riktigt komplexa problem. 

Du kommer alltid, oavsett uppdragsform att arbeta nära Agios övriga utvecklare, konsultchef samt affärsansvarige för att ha de bästa leveransförutsättningarna. 

Vill du vara en del av framgången 

Agio är ett tillväxtbolag och du kommer att tillhöra ett utvecklingsområde där både din och områdets utveckling är prioriterade satsningar. 

Framgent stärker vi teamet med fler kollegor som fokuserar på systemutveckling. Du blir en central del i den utvecklingen.

Långsiktighet, trygghet och stabilitet 

Agio har såklart kollektivavtal, bra löner, generösa förmåner och vi tar stort ansvar för varandra. Företagets styrning och ledning bygger på sunda norrländska värderingar och ett förtroendefullt– och tillitsbaserat förhållningssätt. Är ett hållbart perspektiv viktigt för dig? – då tänker vi lika! 

Välkommen att fortsätta din framgångsresa hos oss! 

Kontakt

Mattias Nilsson  
E-post: mattias.nilsson@agio.se   
Tel: 070-385 22 56 

 

Dela detta jobb

logo
Systemutvecklare med kärlek till .NET

Agio