itjobb.se

Systemutvecklare Middleware/Backend

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Systemutvecklare Middleware/Backend

Modis i Stockholm söker nu en Systemutvecklare Middleware/Backend med inriktning Node.js. . Är du en erfaren utvecklare och brinner för IT? Då kan detta vara rollen för dig hos spännande bolag.

Vi på Modis söker dig som brinner för IT systemutveckling. Du kommer vara anställd av Modis men arbeta hos kund, vi erbjuder dig en fast månadslön och en tillsvidareanställning efter sex månaders provanställning. Eget bolag är inget hinder, men du kommer då inte bli anställd av Modis utan arbeta på kontrakt.

Uppdraget för Systemutvecklaren middelware backend innebär att, som en del av teamet, underhålla och vidareutveckla Node-js plattformen. Även integrationer med externa parter är en del av det arbetet.

Baserat på god kännedom om utveckling inom området skall systemutvecklaren:

Ha mycket god erfarenhet av Node.js

Vara förtrogen med modern agil utvecklingsmetodik, TDD, REST-tjänster och RESTful-design, Linux-miljöer, Microservices, Docker, Ruby, och NOSQL-databaser

Det är avgörande att systemutvecklaren är lösningsfokuserad med god kommunikativ förmåga och kan vägleda, inspirera och kompetensutveckla IT-plattformen framåt. Då kundens system är komplext och systemutvecklaren har kontakt med medarbetare från hela stacken så är en bred IT-kompetens med erfarenhet av komplexa leveranser nra för att underlätta arbetet, då man behöver tänka ett steg extra gällande påverkan och scope för att kunna leverera på ett säkert sätt. Det är även en fördel om systemutvecklaren brinner för programmering, har ett intresse för open source och stimuleras av att arbeta i ett innovativt klimat.

För att lyckas i denna roll och i detta uppdrag behöver Systemutvecklaren även kunna demonstrera följande färdigheter:

Drivande, självgående men med god förmåga att arbeta i team, engagerad & leveransfokuserad

Krav:

Minst 2 års sammanlagd erfarenhet av back-end Utveckling i Node.js

Minst 5 års sammanlagd erfarenhet av utveckling i backend.

Meriterande:

Minst 3 års erfarenhet av enhetstestning NUnit eller motsvarande ramverk

Minst 2 års erfarenhet av agil utvecklingsmetodik

Minst 2 års erfarenhet av Continous Integration

Minst 1 års erfarenhet av källkodshantering med GIT

Mer än 5 års sammanlagd erfarenhet av utveckling i backend

Erfarenhet av minst 2 uppdrag/projekt som har innefattat att arbeta i direktkontakt med, samt integrerande mot andra mjukvaru-kompetenser

Erfarenhet av affärskritisk utveckling, helst inom spel eller finans

Erfarenhet av javascrips E26

Erfarenhet av Linux

Erfarenhet av .Net

Erfarenhet av mikrotjänstarkitektur

Erfarenhet av att utveckla resttjänster

Erfarenhet från utvecklingsprojekt inom sportspel

Högskoleutbildning.

Om Modis:

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden. Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter. Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Dela detta jobb

Systemutvecklare Middleware/Backend

Modis Sweden AB