itjobb.se

Om arbetet
Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta det mesta som finns att hitta inom systemutveckling, och du är med i alla dess faser, från kontakt med beställare (oftast interna, men ibland även externa) till leverans av färdigt system och produkt. Arbetet är omväxlande och rör sig kring allt mellan hårdvarunära programmering till frontendutveckling.

Du kommer få möjligheten att arbeta inom olika teknologier och projekt. Vår mjukvaruavdelning består av 25 teknikintresserade utvecklare fördelade på tre team:

 • Core Team arbetar närmast vår diagnosavdelning och utvecklar mjukvarumoduler gemensamma för flera av våra produkter.
 • Online Team utvecklar våra webbtjänst- och telematiklösningar.
 • Application Team utvecklar applikationslagren och våra olika produkter.

"Jag får utmaningar hela tiden och det är ett brett och omväxlande arbete, det blir inte så enformigt. Jag har turen att ha hittat en teknikfokuserad arbetsplats på hemmaplan där jag också utmanas och utvecklas - det gör att jag trivs."

- Magnus Wik, Team Leader Software  

"Det mest stimulerande med jobbet är de otaliga utmaningar man stöter på och tar sig igenom både själv, i teamet och som ett helt företag.

De främsta fördelarna med Autocom är det sociala och att alla på företaget har stor möjlighet att få vara med och tycka till. Flexibla arbetstider är också en stor fördel" 

- Johan Forsell, Mjukvaruutvecklare 

Här kan du läsa hela intervjuerna med Magnus och Johan, och om hur det är att arbeta på Autocom: https://career.masterhelp.se/autocom

Dina färdigheter
Då de flesta av våra kunder finns runt om i Europa förutsätter vi att Du behärskar engelska i tal och skrift. Du har god förståelse av agila processer. Vi letar efter dig som vill jobba i ett inspirerande team där tonvikten läggs på personliga egenskaper och förmåga att arbeta i grupp. Du är driftig, gillar att hela tiden lära dig nya saker och brinner för programmering och systemutveckling!

Vår teknikplattform är bred och vi söker dig som har kunskap inom t.ex några av följande områden:

 • C# .NET / .NET Core 
 • Java EE, Java SE och Spring
 • Amazon Web Services
 • Microservices (MSA)
 • Spring boot
 • Bygg- och test-automation
 • Continuous delivery, deployment.
 • SQL / PostgreSQL
 • Docker och containerisering
 • Systemering / Databasdesign
 • Frontend-ramverk, t.ex. AngularJS, CSS, ReactJS
 • Webbaserade system och tjänster

Vi erbjuder ett utvecklande arbete på ett teknikfokuserat företag där du har möjlighet att jobba med många olika projekt och tekniker. Vi har extra pensionsavsättningar, marknadsmässiga löner och interna utbildningar som gör att du kan utvecklas i din roll. Vi har flextid, friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på arbetstid 1 timme/vecka.

Ansökan
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via ansökningsknappen. 
Urval sker löpande, så ansök redan idag! 

Kontakt
Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? 
Ring gärna och tala med en av våra Team Leaders.

Magnus Wik, Team Leader Core team, telefon 0735-203221.
Martin Lindblom, Team Leader Application team , telefon 0735-203 292
Jarkko Paasonell, Team Leader Online team, telefon 0735-203212. 
Anders Ankartoft, Unionen, telefon 0520-470703.

Välkommen med din ansökan!

Här kan du se filmen "Livet som utvecklare hos Autocom"  https://vimeo.com/365706178/91198489e7

AUTOCOM är ett högteknologiskt företag som utvecklar, producerar och marknadsför avancerad felsökningsutrustning för fordonselektronik. Vårt varumärke och produktkoncept är idag väletablerat på den europeiska marknaden och återfinns även hos större aktörer inom fordonseftermarknad. AUTOCOM har idag över 80 anställda och en god kontinuerlig tillväxt både på den ekonomiska sidan och på personalsidan.  

AUTOCOM ingår sedan hösten 2002 i den världsomspännande Würth-koncernen med mer än 70 000 anställda world-wide. Mer information om AUTOCOM hittar du på www.autocom.se

Systemutvecklare / Mjukvaruutvecklare

Företag AUTOCOM
Ort
Utgår

2020-07-02

Ansök nu

Dela detta jobb