itjobb.se

Systemutvecklare .Net

Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Systemutvecklare .Net

Vi på Wasa Kredit är ett dotterbolag till Länsförsäkringar Bank. Vi är därför tillräckligt små för att kunna ha en familjär stämning där snabba beslutsvägar är en del av vår vardag. Men också som en del av Länsförsäkringsgruppen känner vi oss starka, trygga och har tillgång till bra förmåner och en balans mellan fritid och arbete.

Vår systemutvecklingsgrupp expanderar och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt trevliga och agila team!

Om jobbet
Kreativitet, hjälpsamhet, delaktighet, trygghet, utmaning, glädje och driv är några av många begrepp som beskriver vår systemutvecklingsgrupp på Wasa Kredit. Hos oss ingår du i ett agilt team och arbetar tillsammans med övriga medlemmar i teamet mot sprintmål och leveranser. Vi arbetar kreativt och nyfiket med affärsutvecklande idéer samtidigt som de ansvarar för att våra befintliga system mår bra.

Just nu arbetar vi med att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter genom att bland annat etablera oss inom e-handel b2b, skapa värde för våra kunder genom ökad självservice och fortsätta effektivisera och automatisera vår kreditgivningsprocess.

Utbildning och erfarenhet
Du har tidigare erfarenhet som systemutvecklare. Du har goda kunskaper i användning av design- och konstruktionsmönster och djup teknisk kunskap inom ett flertal verktyg från Microsoft. Det är meriterande om du har erfarenhet från testautomatisering, arkitektur/techlead eller teamlead/scrummasterarbete.

Vem är du?
Du har god social kompetens och gillar att samarbeta i team i en agil anda. Du behöver ha ett öppet sinne och vara mottaglig för nya influenser och idéer och gilla att dela med dig av kunskap till övriga både i och utanför teamet. Du gillar att tillsammans med teamet ta ansvar för det du bygger och skapa lösningar som är hållbara över tid.

Om oss
IT är en central del av Wasa Kredit och våra drygt 45 medarbetare ansvarar för att - med fokus på behov och effekt - arbeta dels med affärsutvecklande och förbättrande idéer och aktiviteter, dels med det som gör att våra befintliga system mår bra. Merparten av vårt systemstöd för att möjliggöra och följa upp våra affärer driftas och utvecklas inhouse.

Hos oss kommer du trivas om du vill ha trygghet och bra förmåner samtidigt som du får arbeta i en miljö med snabba beslutsvägar.

Mer information och ansökan
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare

Sista ansökningsdag:
2019-11-30

Arbetsplats
Stockholm


Kontaktperson
Jonas Wenell 
Chef
0761750030
Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50
Ann Johansson 
Facklig representant Forena
08-635 37 54

Dela detta jobb

Systemutvecklare .Net

Länsförsäkringar AB