itjobb.se

Systemutvecklare .Net

Ansök nu

Systemutvecklare .Net

Kreativitet, hjälpsamhet, delaktighet, trygghet, utmaning, glädje och driv är några av många begrepp som beskriver vår systemutvecklingsgrupp. Vill du känna samma arbetsglädje som vi? Vi söker två nya kollegor med .Net-inriktning, är du en av dem ansök redan idag!

Om jobbet 

Som utvecklare på Wasa Kredit ingår du i ett agilt team och arbetar tillsammans med övriga medlemmar i teamet mot sprintmål och leveranser. Teamen arbetar kreativt och nyfiket med affärsutvecklande idéer samtidigt som de ansvarar för att våra befintliga system mår bra. Du är en viktig del i att ta våra idéer och initiativ från ax till limpa, från diskussioner med personer från verksamheten och användare av systemen, till utveckling, test och release av it-systemen. 

Just nu arbetar vi med att ta tillvara på digitaliseringens möjligheter genom att bland annat etablera oss inom e-handel b2b och skapa värde för våra kunder genom självservice. Hos Wasa Kredit är it centralt och ligger nära affären, vi är lönsamma och under tillväxt. 

Vill du arbeta med ny teknik och med spännande arkitektur samtidigt som du tycker att det är viktigt med hållbara lösningar och kvalitet? Är det viktigt för dig att ha trygghet och bra förmåner samtidigt som du får arbeta i en miljö med snabba beslutsvägar? Då kanske det är just dig vi söker! 

Vi arbetar med bland annat dessa tekniker: Microservices, Docker, ASP.NET Core, Javascript, AWS, MS SQL, WCF, WPF, Octopus Deploy, TFS, Identity server, ASP.NET MVC, ASP.NET Web API, MongoDB, RabbitMQ, VSTS, Git, Service Fabric, Elastic Stack…  

Om oss

Affärsutveckling och it är en starkt integrerad del av Wasa Kredit och våra drygt 40 medarbetare ansvarar för affärs-, och verksamhetsutveckling, systemutveckling, förvaltning och drift av vårt samlade systemstöd för kreditgivning.

Mer information och ansökan  

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag!

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Läs mer om oss: https://www.lansforsakringar.se/stockholm/privat/om-oss/jobba-hos-oss/jobba-hos-lansforsakringar-ab/

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare 

Sista ansökningsdag:
2019-04-01

Arbetsplats
Stockholm 

Kontaktperson

Åsa Fogelin 
Chef
08-635 38 60

Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Ann Johansson 
Kontaktombud FTF
08-635 37 54

Dela detta jobb

Systemutvecklare .Net

Länsförsäkringar AB