itjobb.se

logga

Systemutvecklare som vill arbeta med backend

Ort
Utgår

2020-11-06

Ansök nu

Systemutvecklare som vill arbeta med backend

För oss handlar utveckling lika mycket om människorna som utvecklar som om tekniken och plattformarna vi utvecklar med. Det gör att Open Source är viktigt för oss. Det är genom att vi delar kunskap med varandra som vi alla blir bättre – och som tekniken blir bättre. Vi tror även att konsulter som får utrymme att utvecklas är vassare, smartare och inte minst gladare.

Som utvecklare hos någon av våra kunder kommer du utöver att skriva kod och arbeta med att bli klar med uppgifter i den senaste sprinten få lösa problem, och det vet vi att du älskar, men du vet också att den svåra biten ofta är att identifiera rätt problem att lösa. Du kommer i ditt uppdrag få kommunicera och dela med dig av din expertis, samtidigt som du blir lika glad av att lära dig något som av att lära ut något. Du vet också att verkligheten ofta är mycket mer komplicerad, att det som behöver sägas inte alltid är helt välkommet utan kan behöva föras fram med respekt, lyhördhet och ibland en skopa mod.

Vi tänker att du redan nu har arbetat minst fyra år med utveckling, gärna som konsult och som tycker att Open Source produkter är något man inte kan klara sig utan.

 

På den rena kunskaps-fronten ser vi gärna att du har ett par punkter från den här önskelistan:

  • Gedigen erfarenhet av något etablerat programspråk (Python, C++, Java, etc.)
  • Intresse eller erfarenhet av något nyare programspråk (Go, Rust, Elixir etc.)
  • Kompetens inom Java EE och dess tillhörande ekosystem.
  • Erfarenhet av Continuous Integration, Continuous Delivery, Infrastructure As Code.
  • Erfarenhet av utveckling med hjälp av tjänster i AWS, GCP
  • Gärna någon intressant domänkompetens, så som exempelvis AI, ML, PKI, Linux-kernel, hårdvarunära utveckling, finansregelverk, patientlagstiftning, pedagogik, modefotografi eller routingprotokoll


  •  

För att lyckas i konsultrollen och att du ska trivas tror vi också att du är nyfiken och har en vilja att bidra även utanför ditt dedikerade område, tar smarta risker men även är öppen för att misslyckas. Du är självsäker men har en ödmjuk approach och inser att olika perspektiv är bra och gör att du kan fatta bättre beslut. Du kan balansera individuellt ansvar och även arbete och privatliv. Är en person som kan ge och välkomna feedback och som visar objektivitet och öppenhet till andra personers åsikter.

Vi anser också att intresse för någonting annat i livet än bara teknik är viktigt. Bland oss som jobbar på B3 Consulting Group idag frodas intressen som segling, stickning, matlagning, cykling, ölbryggning, ridning, litteratur, botanik och mycket mer. Ju längre den listan blir desto bättre!

Sedan ser vi att du såklart bidrar med fantastiska mängder viktigt arbete.

Vi strävar efter att vara ett inkluderande företag med en rik mångfald, och vi ser därför gärna sökande som kan bidra till detta.

Dela detta jobb

logga
Systemutvecklare som vill arbeta med backend

B3 Consulting Group