itjobb.se

Vill du arbeta på ettagilt och ungt konsultbolag? Trivs du med utmanande och varierande arbetsuppgifter? Drivs du av att sätta dig in i ny teknik, nya plattformar och verktyg?

Vilka vi är
TecEdge Consulting är ett ungt IT-konsultföretag med stora ambitioner. Vårt motto är att ha nöjda kunder och nöjda konsulter och vi lägger stor vikt på konsulten och relationen. Vi adderar värde till våra kunder medan våra konsulter stortrivs och utvecklas genom nya utmaningar.

Den vi söker
Vi söker seniora systemutvecklare inom ett brett teknikområde, behärskar du något eller några av följande tekniker är du välkommen med din ansökan. 

.NET, C#, C++, Java, Java script, mobilapputveckling, CI, CD och DevOps.

Vi söker dig som:

  • Har en akademisk examen med minst 5 års erfarenhet av systemutveckling
  • Har stort sug på att lära sig nytt
  • Har bra samarbetsförmåga
  • Gillar utmaningar och har ett eget driv

Vi erbjuder
Att arbeta hos oss innebär att ha ett självständigt, ansvarsfullt och mycket fritt arbete. Vi har inga som håller reda på oss. Vi har det kul ihop och hittar oftast på olika aktiviteter för att umgås och lära känna varandra. Vi erbjuder ett flexibelt lönesystem som bygger på konsultens egna förutsättningar och var man befinner sig i livet.

För mer info eller ansökan, skicka ett mail till info@tecedge.se

Välkommen med din ansökan!

Att jobba som konsult hos oss på TecEdge har sina fördelar och det blir aldrig tråkigt. 

Vi ärär själva konsulter och bygger företaget efter egna erfarenheter och värderingar. Våra ledord är tydliga- Friheten, Relationen, Människan och Trivseln är det viktigaste - vi vill att alla stortrivs, konsult som kund!

Vill du vidareutbilda dig? OK! Vill du ha korta uppdrag? Japp! Vill du ha lite längre uppdrag ordnar vi det med! Vill du utvecklas och prova lite nya områden? Det fixar vi! Är det något vi borde tänka på? Säg till! Ditt hantverk uppskattas och kommer förvaltas och utvecklas både genom en bredd på uppdragen, fortbildning och umgänge med oss - dina likasinnade kollegor! Vi håller ihop, även om vi är på olika uppdrag, genom sociala aktiviteter och möten där vi går igenom allt som känns viktigt - både högt och lågt. Du får en engagerad konsultchef som kommer kämpa för dig, se till att du får givande uppdrag och att allt känns bra. Du kan i stora mått själv påverka din arbetsbelastning, lön och vidareutbildning - vi sköter resten.

Det är det här som är fördelarna med ett litet företag; vi jobbar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål. Det här är en gemensam resa mot att låta resten av världen veta det vi redan vet: att vi är Sveriges absolut bästa lilla IT-konsultföretag. Vill du vara med?

Systemutvecklare / System Developer - TecEdge AB

Ansök nu

Dela detta jobb