itjobb.se

Vi söker en systemutvecklare med inriktning teknisk test till Verksamhetsområde Utveckling/IT i Sundsvall

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett framåtsträvande företag där du får möjlighet att vara med att både påverka och utveckla för framtiden.

Vi ligger i framkant när det gäller att utveckla inom Microsofts koncept Azure. Vi arbetar enligt agila metoder och stödjer oss på ramverket SAFe*. Tekniker vi arbetar med är i huvudsak Microsoft Azure. I frontendmiljön är det HTML5, Angular6, CSS, Typescript och Bootstrap. På backendsidan är det C#, .Net, WebAPI, Azure Service Bus samt Azure Service Fabric.
Biometria verkar för att skapa en attraktiv arbetsplats med öppenhet och ett tillåtande klimat. Varje medarbetares individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara – det är bra att vi är olika!

*SAFe = Scaled Agile Framework
För mer information: www.scaledagileframework.com

Ditt ansvar

Du kommer att tillhöra Tjänsteområde Produktion som utvecklar systemstöd till skördare och skotare i skogsbruket.
De applikationer vi utvecklar används i våra IT-tjänster för exempelvis inmätning för virkes-, transport- och biobränsleaffärer.
Du kommer att ingå i ett av våra självstyrande team där dina arbetsuppgifter är att genomföra noggranna kravanalyser, systemfunktionella tester samt att skapa automatiserade tester.

Som teknisk testare ska du hjälpa systemutvecklarna att förutse och hitta avvikelser från uppställda krav. Din roll är att steg för steg säkerställa att teamets leveranser är av rätt kvalitet. Du ska se till att tjänstens funktionalitet, stabilitet och prestanda testas, utvärderas och förbättras kontinuerligt.

Du planerar och skapar strategier för testning, designar test, administrerar testverktyg och plattformar för testautomatisering. Du skapar automatiserade tester med hjälp av script och databaser.

Vem är du?

Du är noggrann, kreativ, målfokuserad och har kvalitet som ledord. Du är orädd, nyfiken och gillar utmaningar. Vi ser gärna att du kan tänka utanför ramarna och har fantasin att förutse vad som kan gå fel, skapa teststrategier för att förhindra avvikelser redan innan de uppstår.
Du trivs med att vara del av ett team men du är också självgående och drivande inom ditt område.

Du gillar att jobba i ett öppet samarbetsklimat i en grupp som har ett helhetsansvar för de tjänster som finns inom tjänsteområdet. Du har lätt för att samarbeta och vill utvecklas i takt med nya tekniksprång.

Vill du veta mer?

Hör av dig till Ted Danielsson, tfn 010-228 50 47.

Fackliga företrädare är Marie Söder för Unionen, tfn 010-228 51 39 och Jens Nordenberg för Akademikerföreningen, tfn 010-228 51 16.

Din ansökan

Skicka ansökan med cv senast den 31 mars 2019.

Genom din ansökan samtycker du till att Biometria får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbete kopplat till denna tjänst i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR.

Systemutvecklare teknisk test till Utveckling/IT Sundsvall

Företag Biometria
Ort
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb