itjobb.se

Systemutvecklare till B3 i Gävle

Sveriges näst bästa bolag 2020 enligt Great Place to Work, B3 Consulting Group har nu flyttat in i en av Gävles vackraste byggnader - Gamla flickskolan.  Nu söker vi DIG utvecklare/arkitekt som vill vara med i det fortsatta bygget av Sveriges mest framgångsrika konsultbolag i Gävle. 

Vi söker dig som har jobbat med systemutveckling, arkitektur, IoT, RPA, eller AI.

B3 Advise är ett dotterbolag i koncernen B3 Consulting Group, som idag har nästan 700 medarbetare och är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med konsulter inom IT och management. Vi satsar stenhårt på att bygga en stark kultur i bolaget. Vi tror på frihet och balans i livet och att medarbetare som mår bra, presterar bättre. 

Vi gör mycket för att alla ska trivas och ha roligt på jobbet, allt från att erbjuda utvecklande och omväxlande uppdrag, till kompetensutveckling och gemensamma resor och aktiviteter. B3 Consulting Group har flera år i rad utnämnts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place To Work. Företaget har dessutom erhållit titeln DI Gasell 5 år i rad. Vi har kontor på ett tiotal orter i Sverige, med huvudkontor på Kungsbron i Stockholm.

Vill du hänga med oss på resan? Tveka inte att höra av dig med ansökan enligt länk nedan!

 

Dela detta jobb

logga
Systemutvecklare till B3 i Gävle

B3 Consulting Group