itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Systemutvecklare till Cind AB

Ansök nu

Systemutvecklare till Cind AB

Cind AB startades 2015 som en avknoppning från SAAB AB. Dem fokuserar på volymmätning med hjälp av stereovision och deras kunder finns framför allt inom skogs- och logistikindustrin.

Utmaningen

Cind baserar deras utveckling kring Linux och dem tillgängliga verktygen för detta. Deras huvudspråk är C++, Python, SQL och PHP. Dem använder många olika algoritmer/bibliotek för att göra olika mätningar. Deras kunder får data genom integrationer med REST API:er och andra metoder. Mycket av detta implementeras med hjälp av databaser och webbutveckling. Nu behöver Cind starka sitt team med en applikationsutvecklare.

För att hantera allt detta så arbetar dom i en agil miljö, baserad på verktyg som git, Bitbucket, JIRA och Slack. 

Vem är du?

Dem söker nu en person som arbetat i liknande miljöer och gärna med kunskap i hur man arbetar med olika arkitekturer och hantering av olika system.

Dem är ett litet team och kunskap inom C++ krävs för att kunna delta i alla delar av deras utveckling, men huvudmålet för denna position är applikationsutveckling.

  • Du har en kandidat- eller magisterexamen inom datavetenskap eller liknande

  • Gärna minst något års relevant arbetslivserfarenhet

  • Goda kunskaper om Linux

  • Du har kunskaper inom C++

  • Svenska och Engelska i tar och skrift

Som person bör du kunna arbeta med flera olika saker samtidigt, dem är ett litet företag och delar och hjälps åt där det behövs. Arbetet sker med internationella kunder och resor kan förekomma i tjänsten.

Om kunden

Cind använder sig av deras patenterade bildbehandlingsteknik, med ursprung från militärindustrin där den har utvecklats och förfinats i decennier. Deras produkter beräknar med stor noggrannhet volymen och kvalitén på till exempel travat timmer, flishögar och styckegods.

Du kommer ha möjlighet att vara en del av ett växande högteknologiskt nystartat företag. Du kommer även ha frihet att utveckla och utforska dina egna idéer och tankar.

 

Dela detta jobb

Systemutvecklare till Cind AB

Nåvi AB