itjobb.se

Systemutvecklare till DevCore

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Systemutvecklare till DevCore

Vi söker dig som vill ha sköna kollegor och riktigt kul på jobbet! Ta chansen och sök till ett av branschens mest ansedda konsultbolag inom systemutveckling med Episerver, Umbraco, Salesforce och Sharepoint.

Om tjänsten

DevCore anses vara en av de bästa i branschen på både Episerver, Umbraco, Salesforce och Sharepoint och sitter i ett eget gårdshus mitt i city med hemmakänsla - hos DevCore arbetar du tillsammans med ytterligare c:a 45 medarbetare varav majoriteten arbetar som IT-konsulter.

Det här är en chans att få arbeta med kollegor som har ett genuint intresse för IT-branschen. Det är ett öppet och familjärt klimat på bolaget och man gör roliga saker tillsammans även utanför arbetet. Det är en platt organisation där det är nära mellan idé och exekvering.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Devcore.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i projekt med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystemsimplementationer, data-analyser, integrationer och rapporteringslösningar. DevCore arbetar med vidareutveckling av kunders egna system, ren nyutveckling och många färdiga lösningar som behöver skräddarsys för kunders behov.

I rollen arbetar du ofta projektbaserat mot kund med ett par projekt som löper parallellt. Kundstocken är blandad med stora och små företag och projekten varierar i storlek.

Baserat på vem du är och vilken inriktning som du kan tycka är roligast så kommer vi att försöka skapa en roll som är anpassad efter dig.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är social, serviceinriktad, självständig och tycker om att jobba med både utveckling och människor.

För att gå vidare i rekryteringsprocessen vill vi att du har:

  • Avslutad examen som systemvetare eller motsvarande teknisk utbildning

  • Minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av systemutveckling

  • Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av olika system som SharePoint, Episerver eller andra CMS.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare

  • Placering: Stockholm

  • Kontaktuppgifter: Daniel Klasson daniel.klasson@academicwork.se

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

DevCore AB grundades år 2000 och har drivits i nuvarande regi sedan 2006. DevCore hjälper företag genom webbutveckling, kund-, process- och informationshantering samt rapport- och systemutveckling. De hjälper även företag med IT-drift, underhåll, support och hostingtjänster. DevCore arbetar lösningsfokuserat och arbetar bland annat med system som Episerver, Salesforce och SharePoint. DevCore är Episerver Premium Solution partner samt även Microsoft Guld Partner inom Application Development och Digital Marketing. DevCore har stabil tillväxt, mycket god ekonomi (AAA-rating) och mycket låg personalomsättning.

Dela detta jobb

Systemutvecklare till DevCore

Academic Work