itjobb.se

Systemutvecklare till e-handelsbolag på explosiv tillväxtresa!

Ansök nu

Systemutvecklare till e-handelsbolag på explosiv tillväxtresa!

Nu söker vi dig som brinner för utveckling och som vill få konkret kompetensutveckling från dag ett! Här får du en roll som är anpassad för dig, där du dels får en gedigen utbildning men även möjligheten att avancera snabbt internt. Är du redo att kickstarta din karriär - Sök direkt!

Om tjänsten

Vi söker dig som antingen är nyexaminerad eller erfaren med ett stort intresse för programmering. Som utvecklare hos vår kund kommer du få interna utbildningar och även globala certifieringar för att du ska få en bra start på resten av ditt arbetsliv. Det du behöver ha med dig är en stark vilja, en utbildning och kunskaper i ett objektorienterat språk.

Hos vår kund blir du en del av ett ungt bolag med lång erfarenhet av branschen. Grundarna har över 20 års erfarenhet av e-handel och bolaget är partner till Adobe och Microsoft, som du även kommer få certifikat i under din anställning. Vår kund har haft en fantastisk tillväxt med många spännande konton som de jobbar mot. På deras kontor i Göteborg sker allt utvecklingsarbete – men deras kunder befinner sig i hela Sverige. De levererar e-handels- och affärssystem som kunderna använder för att sälja över hela världen. Deras kunder är beroende av deras tekniska expertis för att lyckas, och det är precis där du kommer in i bilden. Här erbjuds du möjligheten att bli del av ett entreprenörsdrivet bolag med stor erfarenhet och kompetens inom e-handel. En guldgruva för dig som vill utvecklas inom området!

Arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare börjar ditt arbete med att lära dig vad som krävs. Du kommer introduceras i PHP, Adobe Commerce(fd Magento) och få certifikat i både Adobe och Microsoft löpande under din anställning. Du kommer arbeta med varierande e-Handels-projekt tillsammans med ditt team där arbetet sker agilt med inspiration av scrum. Du kommer få tackla utmaningar högt som lågt, med fokus på att kunna leverera en kvalitativ produkt till slutkund.

Arbetet kommer främst ske i PHP, backend, och du kommer utveckla system med de senaste teknikerna inom Cloud och webbutveckling. I den här rollen kommer din utveckling ligga i fokus och på sikt kommer du även driva utvecklingsuppdrag från start till mål, med ansvar för exempelvis deadlines och kvalité.

Vi söker dig som

 • Har som lägst en kandidatexamen inom IT

 • Har relevanta hobbyprojekt att visa upp eller tidigare erfarenhet som utvecklare.

 • Har goda programmeringskunskaper i ett objektorienterat språk, exempelvis C# eller Java.

 • Är obehindrad i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du även kan exempelvis:

 • React, CSS, HTML

 • PHP

Som person är du

 • Problemlösande, du stimuleras av att hitta lösningar på problem och agerar strukturerat på vägen.

 • Samarbetsvillig, då du kommer arbeta i nära samarbete med dina kollegor i samtliga projekt. Det är viktigt för dig att ha kul tillsammans på vägen och att hjälpas åt som ett team.

 • Ansvarstagande, du tar ansvar för både din egen utveckling men även dina projekt och kunder. Du ser steget längre och driver ditt eget arbete i målets riktning.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Centralt, Göteborg.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Systemutvecklare till e-handelsbolag på explosiv tillväxtresa!

Academic Work