itjobb.se

Systemutvecklare till ett av världens största IT- och affärstjänsteföretag

Ansök nu

Systemutvecklare till ett av världens största IT- och affärstjänsteföretag

Är du en systemutvecklare som brinner för användarupplevelsen? Då har du ett team som väntar på dig hos vår kund i Gävle! Vi söker dig som vill bli en del av ett stabilt team med erfarna kollegor att lära sig mer av.

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du att bli en del av ett företag som präglas av en kultur där kollegorna är hjälpsamma mot varandra och där du hellre får ställa en fråga för mycket än för lite. Du kommer att omges av 25 andra utvecklare och även få arbeta med 7 systemarkitekter. Tack vare detta kommer du snabbt kunna lära dig mer av dina erfarna kollegor och bli effektiv. Du blir en del av ett team som är fullt av engagemang för företagets lösningar och kunder!

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare hos vår kund har du möjlighet att arbeta med flera olika delar inom systemutvecklingsprocessen såsom kravfångst, arkitektur, systemdesign, systemutveckling, teknisk dokumentation och test. I arbetsuppgifterna ingår både förvaltning av befintliga system och nyutveckling.

Vi söker dig som

  • Har en utbildning som datavetare/systemutvecklare från Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola

  • Har kunskaper i C#, .Net eller Java

Som person söker vi dig som är nyfiken på att lära sig med om systemutveckling och har ett stort intresse för att sätta dig in i kundens verksamhet för att få bästa förståelse för de vill kunna använda sina system.

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Systemutvecklare till ett av världens största IT- och affärstjänsteföretag

Academic Work