itjobb.se

Systemutvecklare till expanderande teknik-startup!

Ansök nu

Systemutvecklare till expanderande teknik-startup!

Vår kund arbetar varje dag för att minska risken för arbetsskador och förbättra vardagen för deras kunders anställda. Vill du vara del av ett startup där din kod gör direkt skillnad för människor är det här rollen för dig - läs mer nedan!

Om tjänsten

Nu söker Academic Work för kunds räkning en systemutvecklare som kommer få vara del av ett spännande start-up inom arbetsmiljö!

Vår kund har en egenutvecklad produkt var syfte är att identifiera och förebygga arbetsskador redan innan de händer! Med en fot i gedigen forskning och en fot i de senaste framstegen inom teknik har vår kund tagit fram ett sensorverktyg som upptäcker exempelvis upprepande rörelser hos de anställda som kan leda till förslitningsskador.

Hos vår kund får du ha en nyckel i att vidareutveckla ett patenterat AI-baserat verktyg som använts dels av flera stora bolag, samt i samarbete med flera universitet och forskningsinstitut. Här får du möjligheten att arbeta i en bred roll med exempelvis:

 • C#

 • AI-inlärning

 • Azure

 • Mobile Motion Capture

 • Blazor

Men det finns inga krav på att du kan allt ovan, hos vår kund får du möjligheten att visa vad du går för i processen och utifrån det bygger du på med nya tekniker och en djupare teknisk förståelse under anställningens gång. I den här processen är så klart grundkraven viktiga, men det viktigaste är dina personliga egenskaper, läs mer om detta nedan!

Den här rekryteringsprocessen sköts till första del av Academic Work. Går du vidare från första stegen så tar vår kund sedan över rekryteringsprocessen och du anställs till slut hos dem. I processen kommer programmeringstester tillämpas.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad eftergymnasial utbildning inom programmering.

 • Du har goda kunskaper i antingen React eller C# men framför allt ett stort intresse för att bredda dig och lära dig nya tekniker.

Hos vår kund kommer du, oavsett junioritet, ha en nyckelroll i att skapa rätt förutsättningar för bolaget på lång sikt. Det är därför av yttersta vikt att du kan ta egna initiativ och vågar lära dig nya saker. Du tar ansvar över dina egna uppgifter men är samtidigt transparant med vad du kan och inte kan. I utbyte får du glada kollegor och möjligheten att arbeta med alla delar i företaget beroende på intresse och kunskap. Vi söker dig som vill göra livet bättre för andra genom din kodning och du vill göra det nu!

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid, tillsvidare

 • Placering: Göteborg, centralt

 • Kontaktuppgifter: Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

Dela detta jobb

Systemutvecklare till expanderande teknik-startup!

Academic Work