itjobb.se

Systemutvecklare till Fiwe

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-22

Ansök nu

Systemutvecklare till Fiwe

Fiwe fortsätter att expandera och söker dig som vill bli del av ett team som utvecklar kunders PIM- och e-Handelssystem. Med erfarenhet från programmering får du här chansen att skapa värde genom din problemlösningsförmåga då dina lösningar kommer sättas i drift i stora affärskritiska system. Du erbjuds en bred roll där du, beroende på kunskap och intressen, kommer hantera alltifrån back-end-utveckling, integrationer och databaser till front-end, kundfrågor, produktrådgivning med mera.

Om tjänsten
Fiwe eftersträvar en kultur som attraherar de bästa medarbetarna i ett samarbetsinriktat och kreativt arbetsklimat. Med utgångspunkt från kundens behov levererar Fiwe framgångsrika projekt och lösningar som skapar bestående värde för sina kunder.

Fiwe är ett av Nordens ledande bolag inom tjänster och lösningar för digital handel. Genom att tillhandahålla spetskompetens hjälper de sina kunder att förverkliga dess önskemål inom digital transformation med implementation av marknadsledande enterprise-plattformar.

Bolaget strävar efter långsiktiga partnerrelationer och arbetar ingående med kravställning, utveckling, konfigurering, drift och förvaltning. Allt med målet att förädla sina kunders affär och vara med att bidra till deras framgångar.

Som systemutvecklare kommer din roll ha direkt påverkan på kundnyttan och vara starkt bidragande till Fiwe och dess kunders fortsatta framgång.

Du erbjuds

  • Spännande arbetsuppgifter med möjlighet att bredda din befintliga kompetens samt att växa in i en roll med ökat eget ansvar och framtida mentorskap

  • Kompetensutveckling och en kreativ miljö i nära samarbete med kollegor i liknande roller

  • En inspirerande arbetsmiljö i trevliga och ljusa kontor på Mölndalsvägen

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare arbetar du i ett kundteam med varierande uppgifter så som back-end utveckling, kundfrågor, produktrådgivning, front-end, cloudtjänster etc. Du trivs med nya och varierande utmaningar och räds inte av att med stort engagemang bryta ny mark och lära dig mer.

Du kommer få möjligheten att bekanta dig med agila arbetssätt och många olika intressanta teknologier så som: PIM (Product Information Management), e-handel, Cloud, Java, Azure och Enterprise.

Du är prestigelös och tar naturligt in information, råd och synpunkter från andra. Samtidigt har du den integritet som krävs för att utmana i olika frågeställningar och ge feedback när det behövs, utifrån både kundens och ditt teams bästa.

Vi söker dig som

  • Har minst ett års arbetslivserfarenhet av Javautveckling

  • Har högskoleutbildning inom IT

  • Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat då dokumentation och kontakter internt såväl som externt sker på dessa språk

Som person är du:

  • En problemlösare som tillskanskar information och ger feedback och lösningsförslag för att uppnå bästa resultat

  • En lagspelare som naturligt söker hjälp från kollegor när det behövs och samtidigt delar med dig av dina erfarenheter och unika kunskaper

  • Strukturerad och besitter förmågan att prioritera och planera dina uppgifter för att driva arbetet framåt

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Omfattning: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Placering: Mölndal, Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fiwe’s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Fiwe är ett av Nordens ledande bolag inom tjänster och lösningar för digital handel och marknadsföring. De erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en bransch som har framtiden för sig. Deras kunder är kända varumärken inom detaljhandel, distribution och tillverkning i Norden. De eftersträvar långsiktiga partnerskap och har ofta långa uppdrag hos sina kunder. De arbetar med några av marknadens ledande plattformar inom e-handel, PIM (Product Information Management), digital marknadsföring och masterdata.

Dela detta jobb

Systemutvecklare till Fiwe

Academic Work