itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Systemutvecklare till Gävle-Dalarna

Ansök nu

Systemutvecklare till Gävle-Dalarna

På B3 brinner vi för att utveckla innovativa och säkra digitala upplevelser, webbar, integrationer och system. I Gävle-Dala regionen arbetar ett 20-tal av Sveriges mest kunniga kollegor inom området med en genomsnittlig erfarenhet på ca 10 år inom sitt specialistområde, även om vårt spann går från några års erfarenhet och uppåt. Detta skapar en unik dynamik som säkerställer att alla, oavsett sin erfarenhet, får ett värdefullt utbyte och nya perspektiv genom varandra, samtidigt som våra leveranser håller högsta kvalitet.

Vi arbetar med de flesta moderna webbtekniker och molnlösningar. När det kommer till backend har vi en utpräglad förkärlek till Microsoftteknik med ett nära samarbete med Microsoft där vi är Managed och Gold Partner inom Cloud och Application Development m.fl. områden.

När det kommer till frontend brinner vi för allt som har med modern webb att göra. Oavsett om det är React, Vue, Angular, Aurelia, Svelte eller Blazor så kan vi det.

Våra kunder är Gävle-Dalarnas ledande företag och organisationer, som ofta håller sig i framkant vad gäller teknikval och ambition, och som anlitar oss som utvecklare, tekniska projektledare och arkitekter för avancerade utvecklingsprojekt. Beroende på våra kunders behov levererar vi våra tjänster som team, i projekt, eller som spetskompetensförstärkning, och här vill vi att du som konsult ska ha största möjliga frihet att välja hur just du vill arbeta.

Vi blir ofta vägvisare i våra kunders resa till molnet, vilket i Microsoft sammanhang förstås oftast är Azure.

Vi har många års erfarenhet av att implementera lösningar i Azure och vi har ett gäng spännande referenscase inom området, t ex nya filmstaden.se.Möjligheterna med molnet blir allt fler och utvecklingen går blixtsnabbt. Vi vill kunna erbjuda våra kunder dessa möjligheter så snabbt som möjligt.  För att kunna göra detta i takt med efterfrågan behöver vi bli fler. Därför söker vi nu dig som vill utveckla din karriär och kompetens tillsammans med oss!

Så, är du en fena inom front-, backend, och allt där emellan vill vi gärna träffa dig och höra vad just du vill göra med all din kunskap!

Några exempel på tekniker som du kanske behärskar:

C#, .NET, Azure, O365, Sharepoint Online, Logic Apps, Power Apps, React, Angular, Svelte, Vue, Aurelia, Node.JS, HTML5, CSS, Entity Framework, AWS Cloud, Google Cloud, WPF, mfl.

Så är du vass på frontend, backend eller allt där emellan vill vi gärna träffa dig och höra vad just du vill göra med all din kunskap! Vi erbjuder…

...ett utvecklande arbete med hög nivå av eget ansvar och frihet kopplat till detta. ...stor möjlighet att påverka vilka uppdrag du tar dig an. ...löpande kompetensutveckling inom ramen för B3 Academy samt tillgång till flera av Sveriges vassaste personer inom yrket. ...goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation och inriktning genom en flexibel lönemodell som andas frihet under ansvar. ...en arbetsplats där vi tycker att balans i livet är viktigt och där vi satsar på gemenskap och Wellness.

Dela detta jobb

logga
Systemutvecklare till Gävle-Dalarna

B3 Consulting Group