itjobb.se

Gillar du clean code, TDD och parprogrammering? Då kommer du troligtvis stormtrivas på CodeKick som är ett litet Göteborgsbaserat företag som utvecklar en egen produkt som heter KanbanFlow. KanbanFlow är ett projekt- och produktivitetsverktyg som används av hundratusentals personer över hela världen.

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en systemutvecklare till CodeKick för att arbeta med deras produkt KanbanFlow.

KanbanFlow är ett visuellt verktyg som kombinerar Kanban-metoden med Pomodoro-tekniken. Det kan även användas för Scrum. Verktyget har idag 700,000 användare världen över och tillhör ett av de mest populära verktygen för Kanban.

CodeKick arbetar agilt med få formella möten och inga tidsuppskattningar. CodeKick tror starkt på Continuous Delivery och släpper nya funktioner så fort de är klara. Ofta släpper de flera uppdateringar varje vecka.

Du kommer dagligen använda KanbanFlow själv. All utveckling planeras i produkten. Denna form av "dogfooding" gör att många funktioner i KanbanFlow har sitt ursprung från behov teamet själva upplevt. Din åsikt och syn på produkten är viktigt för att vidareutveckla den på bästa sätt.

CodeKick använder Vue.js på frontend och Node.js på backend. Har du erfarenhet av React kommer du snabbt komma igång med Vue.js då det bygger på liknande principer.

CodeKick satsar mycket på kompetensutveckling. De åker på utvecklarkonferenser, som exempelvis Öredev, 2-4 gånger per år.

Bra hälsa för de anställda är viktigt på företaget. Generöst friskvårdsbidrag och gratis massage erbjuds. Det uppmuntras att man tar en bensträckare ofta. Eller varför inte spela pingis eller fussball med en kollega?

ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare på CodeKick kommer du att arbeta tätt ihop med dina kollegor på både frontend och backend. För att säkerställa hög kodkvalité används TDD och parprogrammering i stor utsträckning. CodeKick tror mycket på nyttan med testautomation för att kunna bibehålla en hög utvecklingstakt.

Beroende på intresse kan dina arbetsuppgifter förutom programmering även inkludera exempelvis design, produktutveckling, marknadsföring, försäljning och kundsupport.

CodeKick är ett litet företag där allas åsikter är viktiga. Så du kommer ha stora möjligheter att påverka både produkten och hur de arbetar.

VI SÖKER DIG SOM

CodeKick söker dig som har passion och fallenhet för programmering. Du får gärna vara högskoleingenjör eller civilingenjör inom IT eller datateknik, men högskoleutbildning är inget formellt krav.

Som person trivs du med att arbeta i ett team, tätt ihop med dina kollegor. Du har ett eget driv att ständigt utveckla dina kunskaper och färdigheter. Du känner frustration om du inte har möjlighet att utvecklas i en hög takt. Du har en god problemlösningsförmåga, är noggrann och kan arbeta systematiskt.

Meriterande kunskaper/färdigheter:

 • Erfarenhet av att bygga funktionsrika webbapplikationer
 • Erfarenhet av Node.js
 • Erfarenhet av Vue.js eller React
 • Erfarenhet av testautomation och TDD
 • Intresse av processer som exempelvis Kanban, Scrum och GTD
 • Känsla för UX/UI-design

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Så snart som möjligt

 • Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning

 • Plats: Centrala Göteborg

 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CodeKicks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

CodeKick är ett litet produktbolag inom IT med kontor i centrala Göteborg. Deras produkt, KanbanFlow, har snabbt blivit ett populärt projekt- och produktivitetsverktyg. Verktyget används idag av en halv miljon användare världen över. CodeKicks vision är att skapa det bästa Kanbanverktyget på marknaden. Verktyget ska vara enkelt att använda, men tillräckligt flexibelt för de flesta företags behov. CodeKick värnar om sina anställdas hälsa och satsar därför mycket på friskvård.

Systemutvecklare till KanbanFlow!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Dela detta jobb