itjobb.se

IT-mästaren är ett lönsamt tillväxtföretag med kontor i Örebro, Stockholm och Karlstad. Företaget startade år 2000 och erbjuder tjänster inom IT-drift och datakommunikation till svenska och nordiska organisationer. 2017 omsatte IT-mästaren 110 Mkr och har drygt 80 anställda. Vår affärsidé är att förenkla komplexa molntjänster och erbjuda våra kunder en verksamhetsanpassad, kostnadseffektiv, trygg och framtidssäker IT-miljö. Det gör vi genom en rad tjänster; från helhetstjänsten Total Cloud, där kunden får ett fast pris för hela IT-leveransen, till smalare tjänster inom datakommunikation och IT-drift.

OM TJÄNSTEN

Vi erbjuder dig en teknikfylld och prestigelös arbetsplats med hög fart och god laganda. Vi vill vara världsbäst på service och drivs av att leverera högsta kvalitet.

Vi söker dig som vill jobba i ett företag som befinner sig i stark tillväxt och utveckling. Rekryteringen av denna systemutvecklare är en utökning som beror på såväl ökad efterfrågan från våra kunder som ett ökat internt behov.

Du kommer att arbeta med programmering, både i kundprojekt och internt. Arbetet innebär mycket varierande uppdrag och arbetsuppgifter samtidigt som du kommer att vara delaktig i olika projekt. Du kommer att ha ett stort nätverk vilket innebär samarbete med våra kunder men också internt med egna säljare, projektledare och IT-tekniker.

Vi vill att du har några års erfarenhet av att arbeta med programmering samt adekvat utbildning från Universitet/högskola eller Yrkeshögskola. Du måste ha god förmåga att kommunicera på svenska och engelska.

Vi söker dig som har goda kunskaper inom:

Net, MS SQL, MySQL, HTML5/CSS3, Bootstrap, JavaScript (Jquery, Angular), Web API samt CMS-verktyg som Drupal och WordPress.
Vi vill också att du är bekväm med att arbeta i en Windowsmiljö och med Microsoft-produkter.

Vi söker dig som trivs i en verksamhet som ständigt förändras och utvecklas. Du har stora möjligheter att påverka ditt arbete, varför du behöver vara mycket engagerad och visa en stark vilja till utveckling. Arbetet ställer stora krav på din förmåga att ta initiativ och ansvar samt att samarbeta med andra människor. Du har kundfokus samt gillar problemlösning och tekniska utmaningar.

För mer information är du välkommen att kontakta vår konsultchef Magnus Axelsson tel. 019-761 80 62 eller magnus.axelsson@itmastaren.se

Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt.
Urvalet sker löpande varför du är välkommen med din ansökan snarast möjligt.
Genom att skicka in din ansökan, ger du oss ditt samtycke att hantera dina personuppgifter under pågående rekrytering.

Logga

Systemutvecklare till Örebro

Ansök nu

Dela detta jobb