itjobb.se

Systemutvecklare till Softcode

Ansök nu

Systemutvecklare till Softcode

Softcode i Karlstad är ett expansivt företag som gör en storsatsning på att utöka och utveckla sin verksamhet. Vill du utgöra en nyckelroll i verksamheten, där du med din kompetens har stort inflytande i företagets framgångsresa framåt? Då ska du söka tjänsten som systemutvecklare!

Om tjänsten
Framåtanda, tillväxt och innovativ utveckling. Detta är Softcodes ledord. Då företaget står inför stora projekt öppnar de nu upp dörrarna ännu en gång för systemutvecklare. Softcode är ett IT-bolag som skapar skräddarsydda lösningar åt nationella företag – allt från webbaserade produkter till avancerade systemlösningar. Softcode söker nu systemutvecklare som med sitt driv och engagemang vill vara med och utforma och utveckla arbetssätt för framtida projekt. Arbetet sker agilt viktig del av arbetet där du tillsammans med dina kollegor samarbetar och tar ansvar över allt från kundkontakt till att skriva kod. Du kommer att ingå i alla projektets delar där kravställning och design av lösningar är en viktig del av arbetet.

Arbetsuppgifter
Då Softcode arbetar kundanpassat mot en av Sveriges största tågoperatörer som kund, innebär detta att du är intresserad av goda kundrelationer där du tillsammans med dina kollegor identifierar kundbehovet. Du kommer att arbeta brett där du bygger en länk mellan kundbehov och programmering. Ett stort plus är också om du har kunskaper inom tågbranschen.

Du kommer till exempel att:

  • Programmera mot backend, främst PHP men mycket troligt också med Java

  • Bygga och designa API:er

  • Leverera högkvalitativa lösningar

  • Utveckla befintliga och nya kundanpassade IT-lösningar

Vi söker dig som
Tjänsten passar dig som vill vara med på Softcodes expansionsresa där du har möjligheten att påverka och forma företaget. Vill du arbeta med spännande kunder där kreativiteten sätter dina gränser så är detta något för dig.

Vi söker dig som har ett starkt intresse för programmering. Antingen har du en högskole/universitetsutbildning i ryggen inom systemvetenskap eller datateknik, eller så har du jobbat dig uppåt och har projekt som du kan visa upp inom backend-programmering. Vi söker främst dig som har något års erfarenhet men även dig som är nyexaminerad. Vi ser att du har en bred kunskapsbas inom olika programmeringsspråk och ett stort plus är om du kommit i kontakt med PHP, MySQL, PostgreSQL, Java och JavaScript.

Specifikt efterfrågad kompetens:

  • Goda kunskaper i svenska och engelska då kundkontakt sker i något av språken

  • Några års arbetslivserfarenhet

  • Det är meriterande om du har kunskaper i Java och frontend-programmering

  • Det är meriterande om du har kunskap av agil utveckling

  • Meriterande med kunskaper inom tågbranschen

Som person är du en passionerad systemutvecklare som har en god förmåga att samarbeta. Du är självgående på så sätt att du kommer med lösningar och nya idéer för att utveckla och driva verksamheten framåt. Stor vikt läggs vid din affärsmässighet som blir avgörande för att hitta bra affärer och goda kundsamarbeten. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga.

ÖVRIG INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Lön: Fast månadslön

Placering: Karlstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Softcodes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Information om företaget

Softcode är ett litet företag som rymmer stora mål och visioner. Ett IT-bolag som inriktar sig på högkvalitativa lösningar åt nationella och globala företag. Att alltid leverera expertis oavsett kund och karaktär är för Softcode en självklarhet, vilket är en attityd som delas med de som bygger upp företaget, de anställda.

Softcode uppmanar till personlig tillväxt och utveckling där ditt egna intresse sätter gränserna. Trivs du med att prestera, leverera och mår bra av utmaningar så är Softcode den perfekta platsen för dig!

 

Dela detta jobb

Systemutvecklare till Softcode

Academic Work