itjobb.se

Systemutvecklare till Stora Enso

Ansök nu

Systemutvecklare till Stora Enso

Till ett uppdrag på Stora Enso söker vi dig som vill lära dig mer om systemutveckling och förvalta deras egenutvecklare system. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig att vara en del av resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten
I denna tjänst kommer du att jobba i en grupp på sex personer som på olika sätt arbetar som systemingenjörer - exempelvis kopplat till nätverk, servrar och support. Du kommer att jobba med förvaltning och utveckling av ett system som Stora Enso själva har byggt i C# och Visual Basic. Systemet du kommer jobba med behandlar produktionsdata som används för olika typer av rapporter, analyser och kvalitetsdata. Utöver förvaltning och utveckling kommer du även att vid behov hoppa in i Stora Ensos IT-support.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

  • Har utbildning som dataingenjör/systemvetare från Universitet, Högskola eller Yrkeshögskola

  • Har goda kunskaper i C#, Visual Basic eller Java

  • Kunna skriva och läsa SQL-förfrågningar

  • Har goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har kunskap och intresse i Microsoft Power BI.

Som person är du:

  • Flexibel

  • Ansvarstagande

  • Problemlösande

Övrig information
Start: April/Maj 2021

Omfattning: Heltid, cirka ett år framåt med möjlighet till förlängning

Placering: Skutskär, till stor del arbete remote

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stora Ensos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Stor Enso strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dela detta jobb

Systemutvecklare till Stora Enso

Academic Work