itjobb.se

Systemutvecklare till Swarco i Karlstad!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-19

Ansök nu

Systemutvecklare till Swarco i Karlstad!

Swarcos huvudfokus ligger på försäljning, projekt och servicetjänster - med stor vikt på närhet till marknaden och kundens behov! Kontoret i Karlstad är centrum för parkeringsverksamheten i hela Norden och med egen utveckling arbetar de kontinuerligt för att fortsätta vara bäst på marknaden. Nu har du chansen att bli en del av ett produktbolag som satsar långsiktigt – ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Swarco är ett familjeägt företag som grundades för 50 år sedan. I Sverige arbetar cirka 120 kvalificerade och motiverade medarbetare, som tillsammans med sina nordiska kollegor utgör en mycket kompetent och stark organisation. Swarco Sverige har huvudkontor i Stockholm samt avdelningskontor i Göteborg, Karlstad och Malmö. Du kan läsa mer om företaget här.

Du erbjuds

 • En roll där du får förtroendet att till stor del styra hur lösningar utformas.

 • Goda möjligheter att utvecklas i den riktning du vill.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swarco. Intentionen är att detta är ett långsiktigt uppdrag, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

 • Som systemutvecklare skapar du lösningar för att få olika system och produkter att fungera tillsammans som en komplett lösning. En parkeringslösning kan bestå av flera mindre delsystem så som bland annat bommar, magnetsensorer, betalautomater samt kameror för att läsa nummerplåtar.

 • I arbetsuppgifterna ingår även att göra felsökningar och rättningar i systemen som levereras.

Felanmälningar kommer in via deras supportorganisation och du som systemutvecklare arbetar nära andra-linje-supporten som tillhör samma avdelning (Engineering and Professional Services). Du kommer ha mycket intern kontakt med projektledare och säljare samt att det även förekommer en del externa kontakter med kunder för att exempelvis diskutera detaljer inom ett projekt.

Vi söker dig som

 • Har studerat dataingenjör, systemvetenskap eller likvärdig utbildning med fokus på programmering.

 • Har någon form av programmeringserfarenhet, gärna inom både Windows-miljö med C# och .Net samt Linux-miljö.

 • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du:

 • Problemlösande och ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga.

Övrig information

 • Start: Omgående.

 • Omfattning: Heltid, långsiktigt.

 • Placering: Karlstad.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Systemutvecklare till Swarco i Karlstad!

Academic Work