itjobb.se

logga

Systemutvecklare till vårt Malmökontor

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Systemutvecklare till vårt Malmökontor

Vad erbjuder vi?

Medarbetarna är det värdefullaste vi har och varje beslut tas med det i åtanke. Med medarbetarna i fokus har vi skapat ett coolt, tryggt och stabilt företag med fantastiska kollegor, fina förmåner samt roliga uppdrag och kunder.

Vilka är vi?

Third Base AB startades 2011 och verkar inom främst mjukvaruutveckling i flera branscher med ett stort antal olika kunder. Bolaget har under sina 6 första år uppvisat en sund ekonomi, en god ekonomisk tillväxt och utsågs 2016 och 2017 till ett av Sveriges Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. 2018 blev vi en del av B3 Consulting Group, Sveriges snabbast växande IT-konsultkoncern. Vi jobbar bland annat med Open Source, Android, iOS, Java, C#, C, C++, Node, React Native, React, JavaScript, Angular, JQuery, REST, Web services, Databaser, IoT, mm, mm.

Vad söker vi?

Vi söker framför allt duktiga mjukvaruutvecklare men även duktiga testare, testledare och projektledare.

Vilken bakgrund bör man ha?

Vi vet av erfarenhet att duktiga utvecklare snabbt tar till sig nya tekniker, så exakt vad man har jobbat med, vilka verktyg man använt och vilken bakgrund man har spelar mindre roll. Vi vet även att de vi söker ofta drivs av att ständigt lära sig nytt, så det man inte kan sedan tidigare lär man sig snabbt.

Mer konkret ska man gärna ha gått en teknisk utbildning, kodat på fritiden, jobbat några år (eller många) och bland annat drivas av att lösa problem. Man är kanske ifrågasättande i grunden men ser samtidigt möjligheter och är prestigelös och optimistisk. Utöver ren, hård och mätbar kompetens kan man också jobba i team ihop med andra, visa respekt för oliktänkande och kritiskt granska även sitt eget arbete.

Var finns vi?

Vi har världen som vår arbetsplats men de flesta har en bas i Malmö- eller Stockholmstrakten.

Ok, jag vill gärna höra mer – hur gör jag?

Skicka ett mail till career@thirdbase.se så tar vi det därifrån! En kort beskrivning av vem du är och har gjort samt ett bifogat CV skadar inte heller!

Mer info finns på https://www.thirdbase.se

 

 

Dela detta jobb

logga
Systemutvecklare till vårt Malmökontor

B3 Consulting Group