itjobb.se

Systemutvecklare till vårt Malmökontor

Vad erbjuder vi?

Genom att erbjuda våra kollegor förmåner som traditionellt sett utgått till ledningen är B3 Nuway, specialistbolaget som utmanar marknaden.

Vi vill se våra kollegor utvecklas och bli delaktiga i vår gemensamma resa. På B3 Nuway hjälps vi åt vare sig det handlar om teknik eller andra utmaningar. Vi finns där för att tillsammans utvecklas - som bolag men även som individer.

B3 Nuways mål är att uppnå symbios mellan individens intressen, kundens önskningar och bolagets tillväxt. Vi älskar våra kunder och kollegor och vill fortsätta expandera för att alltid kunna tillmötesgå deras önskemål.

Vilka är vi?

B3 Nuway startades med ambitionen att överleverera till våra kunder och vi utvecklas ständigt för att uppnå detta. Vårt mål är att alltid ha kollegor med rätt kompetenser, driv och professionalism. Denna ambition har lett till att marknadens mest teknikintensiva kunder alltid fått rätt leverans i rätt tid till rätt kostnad vilket byggt upp ett enormt gott rykte på marknaden som möjliggör vår snabba tillväxt.

Vi arbetar med allt ifrån de hetaste startupsen till de mellanstora och riktigt stora konsultköparna i både Stockholm och Skåne. Vidare så sträcker sig vårt nätverk globalt vilket gör att vi får in riktigt spännande förfrågningar från andra länder.

B3 Nuway är en del av B3 Consulting Group, ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag. Inom B3 strävar vi mot att bygga upp en företagskultur som värdesätter olikheter, erfarenheter och gemensam energi.

Gå in och läs mer på nuway.se

Vad söker vi?

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från rollen som mjukvaruutvecklare. Vi ser att du har ett stort intresse för teknik och är nyfiken på att anta nya utmaningar. Du vill hela tiden ligga i framkant och lära dig nya saker, samtidigt som du är en teamplayer som alltid har kunden i fokus i ditt arbete. Problemlösning är något du brinner för och som ger dig ett driv framåt. Du vill vara bäst, vi är bäst!

Bakgrund och kvalifikationer

Du skall ha gått en teknisk högskoleutbildning såsom systemvetare eller ingenjörsutbildning. Fullstack kompetens är viktigt för oss men du kan lika gärna vara specialist inom Back-end, Front-end eller Cloud.

Vi vill även att du har erfarenhet av några av följande kompetenser:

-       Systemutveckling
-       API:er
-       Integration
-       Arbete i agil miljö
-       Arbete med drift och infrastruktur (DevOps)
-       Programmersspråk: C# (.NET), Java, Python, Javascript (Vanilla, React, Angular, Vue, Node)
-       Docker
-       Kubernetes
-       Molntjänster: AWS, Azure eller GCP
-       Jenkins
-       GIT

Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ här

Klicka på ansökan eller tveka inte att kontakta Richard Rehnstam på telefonnummer: 070-9107750 eller email: richard.rehnstam@nuway.se

 

 

Dela detta jobb

logga
Systemutvecklare till vårt Malmökontor

B3 Consulting Group