itjobb.se

Systemutvecklare till Vitec Mäklarsystem AB i Göteborg!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-22

Ansök nu

Systemutvecklare till Vitec Mäklarsystem AB i Göteborg!

Vitec Mäklarsystem är ett bolag inom Vitec Software Group som utvecklar och levererar det marknadsledande affärssystemet Express till fastighetsmäklarbranschen i Sverige. Express stödjer mäklaren i hela affärsprocessen, dvs hela vägen från annonserat objekt till färdigskrivet kontrakt. Vi är totalt 35 medarbetare inom utveckling, support och försäljning. Här får du chansen att vara med och utveckla Express i ett team med seniora utvecklare. Vi söker dig som tidigare arbetat med frontend-utveckling men även har kunskaper i backend-utveckling då vi arbetar över hela ’stacken’. Ansök redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
Som systemutvecklare hos Vitec kommer du få arbeta brett i olika projekt där du ges möjlighet att arbeta fullstack. I frontend används TypeScript och/eller JavaScript och i backend används C#.

Du blir en del av ett team bestående av 12 utvecklare fördelade på orterna Göteborg och Kalmar. Express är ett stort och heltäckande system och kräver ett par månader innan du blir självgående. Du kommer tilldelas en mentor från start och ges god introduktion och stöttning.

Kontoret är beläget i Västra Frölunda och där sitter 25 Vitecanställda varav 15 medarbetare från Vitec Mäklarsystem. Kulturen är familjär och prestigelös, på fredagar äter medarbetarna frukost tillsammans och en del brukar spela padel eller ta en AW tillsammans även utanför arbetstid. En mycket uppskattad aktivitet är de årliga kick-offer som brukar arrangeras, tidigare år har man t.ex. varit på Malta och i Kroatien.

Du erbjuds

 • Att bli en del av ett familjärt bolag med korta beslutsvägar och prestigelös stämning.

 • Bra förmåner med bl.a. årliga konvertibelprogram, träningskort, kick-offer, etc.

 • Att arbeta med marknadens ledande affärssystem för fastighetsmäklare.

 • Detta är en direktrekrytering, Academic Work sköter rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt på Vitec.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du primärt arbeta med utveckling av affärssystemet Express.

Du arbetar i utvecklingsprojekt där du också kan bli involverad i kundmöten tillsammans med kundansvarig som teknisk expert. Utöver nyutveckling ansvarar ni i utvecklarteamet tillsammans för 3d-line supportärenden och förvaltning av befintliga funktioner. I en del projekt arbetar du självständigt och i andra projekt arbetar ni i team genom t.ex. parprogrammering. De flesta projekten involverar utveckling i både front- och backend och du ges möjlighet att bredda dig inom kodning.

Vi söker dig som
Vi ser med fördel att du har goda kunskaper i flera av de programmeringsspråk som Vitec använder. Även om du inte har arbetat fullstack tidigare är det viktigt att du känner dig trygg i frontend och har kunskap och backend-erfarenhet och ett intresse för att bredda dig och bli mer fullstack.

Mer konkret söker vi dig som:

 • Har en relevant utbildning inom systemutveckling, med fördel har du läst kurser inom test/kvalité. Saknar du utbildning ser vi att du har motsvarande erfarenhet med dig.

 • Har goda programmeringskunskaper i TypeScript och/eller JavaScript och arbetat med backend i någon form.

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av frontendutveckling där du arbetat med mot webben.

 • Har programmeringskunskaper i C#

 • Har SQL-kunskaper.

 • Är obehindrad på engelska och svenska, i tal och skrift.

Det är meriterande om du:

 • Tidigare har arbetat som fullstackutvecklare.

 • Har kunskaper i Python, ML/AI och/eller BI

En stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. Du behöver vara kommunikativ och trivas i en roll där du ibland arbetar kundnära och sitter med i kundmöten. Vidare är du...

 • Ansvarstagande

 • Noggrann

 • Problemlösande

 • Samarbetsvillig

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid, Rekrytering.

Placering: Göteborg, Västra Frölunda.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vitecs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Systemutvecklare till Vitec Mäklarsystem AB i Göteborg!

Academic Work