itjobb.se

Tänk dig att få tillämpa dina Windowskunskaper i en miljö med säkerhet i världsklass! Tänk dig att få arbeta på ett kraftverk med en äkta kärnverksamhet, kärnkraften! Vill du vara den som tar vara på den här möjligheten att utvecklas både som person och som tekniker? Sök direkt! Urvalet sker löpande!

OM TJÄNSTEN

Nu söker Academic Work för Vattenfalls räkning en Windowstekniker till deras kärnkraftverk Ringhals! Vattenfall är en av Europas största producenter av el och värme, med sina främsta marknader i bland annat Sverige och Danmark. Vattenfall har totalt ungefär 20 000 anställda. Genom stort fokus på miljömedvetenhet och kvalité har Vattenfall i över 100 år levererat energi till folket, där de idag har över sex miljoner elkunder.

Vattenfall siktar idag på att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. För att nå det målet arbetar Vattenfall idag för att utveckla förnybar produktion och klimatsmarta energilösningar för deras kunder. En viktig del av den visionen är Ringhals, vars kärnkraft bidrar till att Vattenfall idag är en av Europas största producenter av fossilfri el. Under 2017 investerade Vattenfall i Ringhals och har nu säkrat fortsatt drift in på 2040-talet. Men ny teknik och avancerade system innebär höga krav på IT-systemen och det är där du kommer in i bilden!

Då du kommer att arbeta på säkerhetsklassat område behöver du genom gå en säkerhetsprövning i form av ett drogtest och utdrag ut belastningsregistret.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vattenfall.

ARBETSUPPGIFTER

Som windowstekniker på Vattenfall kommer du arbeta med att uppgradera, installera och uppehålla windowsmiljön på Ringhals. I ditt framtida team finns det idag 17 personer, där de ivrigt längtar efter det nya tillskottet i familjen. Du kommer, självständigt och i team, arbeta för att bibehålla en hög nivå i IT-landskapet och utveckla både dig själv och verksamheten genom ditt driv och ditt säkerhetstänk. Eftersom Ringhals och Vattenfall behöver hög säkerhet är det även din roll att utveckla nätverkssäkerheten och bibehålla en hög kvalité i den säkerhet som systemen medför.

Du kommer till exempel att:

  • Installera nya servrar
  • Övervaka systemen i Windows och VMware-miljö
  • Uppgradera och livscykelhantera Windowsmiljön

Tjänsten passar dig som har ett starkt säkerhetstänk och som uppskattar att jobba både självständigt och i team. Vidare är du driven och självgående med stor vilja att utvecklas, där alla resurser finns till den som vill lära sig mer.

VI SÖKER DIG SOM

har minst två års arbetslivserfarenhet som tekniker i Windowsmiljö och har utbildning eller arbetslivserfarenhet i VMware och automatisering inom Windowsområdet. Vidare har du goda kunskaper av zonmodellering av Nätverk och kunskaper om ITIL. Då arbetet är säkerhetsklassat och kommunikation sker på båda språken är det ett krav att du, i tal och skrift, är obehindrad i både svenska och engelska. Vidare ser vi gärna att du har körkort och tillgång till bil.

Som person tror vi att du är självgående, driven och ansvarstagande. Du ser det som en självklarhet att du är den som är ansvarig för ditt arbete och dina resultat. Vidare är du strukturerad i ditt arbete och förstår vikten av att leverera god service i varje del. Sist men inte minst är du givetvis en lagspelare som också bidrar till den goda kulturen som redan finns hos Vattenfall idag!

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: September

  • Omfattning: Heltid, kontorstider

  • Placering: Väröbacka, Varberg

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

  • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Vattenfall is a European energy company with approximately 20,000 employees. Together we produce heat and electricity from the energy sources; wind, hydro, biomass, solar, nuclear, coal and gas. To continuously and reliably deliver energy to our society we need a variety of energy sources.

Tänk dig att jobba med IT på självaste Ringhals!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2018-09-06

Ansök nu

Dela detta jobb