itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Team Lead Technical Support & Asset Management

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-07

Ansök nu

Team Lead Technical Support & Asset Management


Är du vår nästa Team Lead?
 Vi söker nu efter en kundfokuserad ledare till teamet för teknisk support och produktuppföljning. Du kommer leda ett väldigt kompetent team och tillsammans kommer ni utveckla vår tekniska support och produktuppföljning för den nordiska delen av Vattenfalls laddnätverk InCharge. Tillsammans med Vattenfalls kundservice, leverantörer och fälttekniker säkerställer teamet den tekniska supporten åt InCharge laddstationsägare. Dina arbetsdagar kommer vara mycket varierande och innehållsrika, då du kommer leda det operativa arbetet och fatta beslut både i strategiska vägval och specifika supportärenden. 

Rollen innefattar

Säkerställande av effektiv teknisk support i linje med kundens förväntan och enligt affärsenhetens strategi.

Kontinuerliga förbättringar i syfte att maximera kundupplevelsen till minsta möjliga kostnad.

Ansvar för målstyrning och rapportering av mätetal.

Möten med kunder och partners i syfte att utveckla affärsrelationen och hitta framtida möjligheter inom eftermarknad – både tekniska och kommersiella.

Ingå i ledningsgruppen för E-Mobility Nordic Operations Management – där du bidrar till att utveckla den operationella verksamheten till marknadsledare!
 
Din profil och dina förmågor
Ingenjörsexamen (B.Sc eller M.Sc) eller likvärdig utbildning. 
Erfarenhet av teknisk support från branschen eller besläktade branscher.

Erfarenhet av komplexa problem där prioritering av resurs, tid och strategi påverkar dina vägval.

Erfarenhet av avvikelsehantering med kunden i fokus och utifrån ett mindset som kan beskrivas som ”en utmaning på kort sikt är en tillgång på lång sikt”

Hög kreativ förmåga och samtidigt strukturerad med en naturlig fallenhet för system- och processtänk.

Mycket goda kunskaper i både Svenska och Engelska – skriftligt och muntligt.

Som ledare är du en genuin lagspelare med erfarenhet av att tidigare drivit team och grupper i en affär och organisation under stark tillväxt, med hög förändringstakt. Du har en god förmåga att anpassa kommunikation efter mottagare och du besitter god förmåga att hantera olika intressenter, både innanför och utanför organisationen. Din ledarskapsstil präglas av ett aktivt lyssnande som hjälper dig att med god förmåga coacha och motivera din omgivning. Du kliver fram i stundens hetta, agerar objektivt men vågar visa din humoristiska sida. Du är självständig, driven och ”får saker att hända”. Du tycker om att sätta upp mål och leda mot är resultat. Vi lägger stor vikt på din sociala förmåga och på ditt sätt att kommunicera. Rollen kräver att du är stresstålig och har en mycket god förmåga att separera ansvar, roll och person.
 
Plats

Du kommer arbeta från vårt kontor i Arenastaden i Solna
 
Ansökan

Du är välkommen att skicka in din ansökan på svenska eller engelska, innehållande både CV och personligt brev, så snart som möjligt. Vi är tacksamma om du ansöker via länken nedan, då vi inte tar emot ansökningar via email. Sista dag för ansökan är den 9 januari 2022
 
Frågor

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Jacob Alm, jacob1.alm@vattenfall.com. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cecilia Wijkman, cecilia.wijkman@vattenfall.com.
 
Fackliga representanter i Sverige Per Svensson (Akademikerna), Kenneth Lindkvist (Unionen), Cecilia Bodin (Ledarna),Juha Siipilehto (SEKO) når du via Vattenfalls telefonväxel +46 8 739 50 00
 
Mångfald och inkludering – i allt vi gör

Vi är övertygade om att heterogena team kan överträffa homogena team. Men vi kan bara frigöra och använda kraften av mångfald när alla känner sig inkluderade. Läs mer om vårt viktiga arbete med mångfald och inkludering: https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/mangfald-inkludering/
 
Om Vattenfall

Vi på Vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. För att lyckas måste vi, som ett av Europas största energibolag, först bli helt fossilfria själva. Men det räcker inte. För att bidra till ett fossilfritt samhälle måste vi göra mer än att enbart fokusera på hållbar energiproduktion. För vi är övertygade om att om vi ska göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation måste vi nämligen se på utmaningen ur ett bredare perspektiv än att enbart producera energi på ett hållbart sätt. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv!
 
Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Drogtest är obligatoriskt för alla anställningar inom Vattenfall.
 
#LI-SE

Dela detta jobb

Team Lead Technical Support & Asset Management

Vattenfall AB