itjobb.se

Nu söker vi dig som vill kombinera ditt intresse för människor, IT och teknik hos vår kund i den mycket varierande rollen som Team leader för funktionen Business Solution. Du kommer att vara en del av ett framgångsrikt bolag inom fastighetsbranschen i Norden och flera andra delar av Europa. Teamet kommer att ha en otroligt viktig uppgift i att möta den ökade efterfrågan på nya digitala och tekniska tjänster i branschen. 

Arbetsuppgifter
Som Team leader kommer du att ha en central roll i att driva, koordinera och strukturera arbetet inom Business Solution. Du tar ansvar för att koordinera arbetet inom Business Solution anpassad till koncernens behov. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår att löpande arbeta med att förbättra processer, rutiner, dokumentation samt uppföljning inom ditt ansvarsområde. Du kommer att leda det operativa arbetet med att koordinera och prioritera initiativ, önskemål och krav i samarbetsmöten med kravställare. Du rapporterar till IT-chefen i Sverige. Business Solution består av en Solution Managers, Solution Specialists och Customer Support, vilket gör din vardag omväxlande och utmanande.

Exempel på arbetsuppgifter:

-  Siteansvarig Göteborg

-  Koordinera arbetet och att prioritera uppgifter

-  Fördela arbetet inom gruppen

-  Identifiera strukturella problem i samarbete med verksamheten och föreslå lösningar

-  Dokumentera lösningar på kända problem

-  Förbättra de rutiner som styr den operativa verksamheten

-  Koordinera leveranser av utrustning till personal och kontor

-  Delta och driva rekryteringar

-  Sköta kontakter internt och externt vid beställningar, ändringar och avvecklingar

-  Delta i möten
Initialt är ansvarsområdet den svenska verksamheten men på sikt finns möjligheter till nordiskt ansvar.
 

Din profil och kvalifikationen
• För att lyckas i rollen som Team leader på Business Solution tror vi att du har cirka fem års erfarenhet av liknande roller

-  Du har erfarenhet av någon form av applikationsutveckling och drift

-  Ditt intresse för IT otroligt värdefullt

-  Har du en eftergymnasial utbildning inom verksamhetsstyrning och ledarskap är det mycket meriterande
 För att trivas i rollen söker vi dig med en stor känsla för service, en god känsla för struktur och kommunikation. Delar du åsikten om att det är viktigt att ställa upp för sina kollegor och att dela med sig av sina kunskaper? Och att nöjda medarbetare ger nöjda kunder? Då kan rollen vara något för dig.

Företaget kommer att erbjuda en dynamisk arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter för dig som person. Här kommer du att få mycket goda möjligheter att utnyttja din kreativa förmåga. Företaget har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.
Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vad vi erbjuder
Att jobba på Centric är roligt. Inte bara för att vi är ett glatt och inspirerande företag, utan även för att vi hjälper dig att nå dina personliga mål. Vi tycker nämligen att alla våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, oavsett om de är juniorer eller har några år på nacken. Därför erbjuder vi alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Och inte nog med det – du som konsult får även lägga upp en individuell utbildningsplan utifrån dina speciella intresseområden, där vi tar notan för både studiematerial och certifieringar. Hos oss på Centric kommer du snabbt in i gemenskapen genom våra interna och externa aktiviteter där vi träffas och hittar på något roligt tillsammans.

OBS! Nu börjar din utvecklingsresa redan på första intervjun. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt det är att hålla sig uppdaterad så får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.
Har du några frågor kring tjänsten?Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Team leader Business Solution Göteborg

Företag Centric
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-02

Ansök nu

Dela detta jobb