itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teamlead till Optimizely

Ort
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Teamlead till Optimizely

På uppdrag av vår kund Optimizely söker vi en Teamlead till ett av deras team i centrala Stockholm. Du kan arbeta både på kontoret och på distans.

Tjänsten är en direktrekrytering så anställningen blir direkt hos Optimizely.

Dina arbetsuppgifter

En M2-chef (teamlead) leder det dagliga arbetet för ett team av tekniker när det gäller process- och leveransbehov. Som teamlead tar du en aktiv del i teamets tekniska arbete. I rollen kommer du att leda både operativa och strategiska aspekter för ett enskilt team och ansvara för teamets leverans.

Du är även ansvarig för teamets användning av bästa praxis för systemets livscykel och upprätthåller avdelnings- och företagspolicyer samt förstärker dem vid behov. Du kommer också att vara delaktig i intervjuer av nya medarbetare, onboarding, målinriktning, coaching- och prestationsledning.

Din profil och kvalifikationer

Som person har du en förmåga att driva ditt arbete framåt och skapa positiva affärsresultat. Du kommunicerar tydligt och effektivt och kan arbeta med olika individer i ett team.

Krav

  • Kandidatexamen (gärna Datavetenskap eller Teknik)

  • Erfarenhet av att arbeta som teamlead

  • Talar och skriver både svenska och engelska flytande

Om kunden

Optimizely är engagerad i en mångfaldig och inkluderande arbetsplats. Optimizely är en arbetsgivare med lika möjligheter och diskriminerar inte på grund av ras, nationellt ursprung, kön, sexuell läggning, funktionshinder, ålder eller annan juridiskt skyddad status.

Optimizely är fokuserat på att låsa upp digital potential och de är den erkända kategoriledaren inom Digital Experience Platform (DXP) och skapade kategorin för A/B-testning och experimentprogramvara. De har otroliga kunder – är inte det en av de viktigaste aspekterna av att leta efter ditt nästa jobb? Optimizely har över 9 000 varumärken från globala organisationer som Visa, Sky, Yamaha, Wall Street Journal till tekniska innovatörer som Atlassian, DocuSign, FitBit och Zillow.

Optimizely är en inkluderande kultur med ett globalt team på 1200+ personer i USA, Europa, Australien och Vietnam. De blandar europeisk och amerikansk affärskultur med tonvikt på lagarbete, inkludering och snabb utveckling. Människor gör skillnaden!

Dela detta jobb

Logga
Teamlead till Optimizely

Centric Professionals AB