itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teamleader inom AI-utveckling till högteknologiskt bolag

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-07-02

Ansök nu

Teamleader inom AI-utveckling till högteknologiskt bolag

Är du en AI utvecklare som känner dig redo att ta nästa steg i karriären och leda ditt eget team med utvecklare? Motiveras du dessutom av att få resa utomlands och samarbeta internationellt? Då kan det här vara helt rätt jobb för dig! Vår kund är nämligen världens största leverantör av avancerade digitala signal- och bildbehandlingssystem för träindustrin och de letar nu efter en ny teamleader till sitt AI-team. Sök redan idag!

Om tjänsten

Med hjälp av AI och avancerad hårdvara i form av kameror och sensorer kan företagets mätsystem analysera virke och kontrollera utrustning i produktionslinjen som sågar virket till lameller för golv, träpaneler, möbler eller liknande, enligt programmerade kvalitetskrav. Verktygen gör träbearbetningen mer effektivt och miljövänligt tack vare att vi har teknik i framkant!

 

Du erbjuds

 • Möjlighet att utvecklas som ledare i ett företag som är bäst i välrden på det dem gör!

 • En tjänst där du kommer få resa till länder som Italien och USA

 • Stor variation i ditt dagliga arbete med allt från att driva kundprojekt till kompetensutveckling av medarbetare

 • Kollegor med expertis inom både AI och trä

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som teamleader i AI-teamet kommer din roll vara dynamisk och dina dagar kommer vara varierade mellan allt från att själv driva kundprojekt och själv programmera. Till att leda ditt team av utvecklare så framgångsrikt som möjligt. Utöver att arbeta med ditt eget team kommer du samarbeta med koncernkollegor i bland annat Italien och USA och möjlighet att resa dit och arbeta på plats kommer ges!

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av AI verktyg såsom Tensorflow, Tensor RT, PyTorch och/eller liknande AI-verktyg.

 • Kan skriva högkvalitativ kod i Python

 • Talar och skriver flytande engelska samt förstår svenska utan problem

 • Familjär med artificiella neutrala nätverk och deep-learning.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en bakgrund inom utveckling och AI. Du har en teknisk utbildning från universistet, förslagsvis inom Datateknik, Systemvetenskap, Datavetenskap eller liknande med inritning inom AI. Du har antingen tidigare erfarenhet av att leda eller är seriöst intresserad av att utvecklas till en ledare. Du får stöd internt och deltar aktivt i rekrytering och kompetensutveckling. Ambitionen är att teamet ska växa kontrollerat och jobba med vår interna och koncerngemensamma AI-utveckling.

Det är meriterande om du:

 • Har kunskaper i C++

Övrig information

 • Start: Så snart som möjligt

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Linköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Teamleader inom AI-utveckling till högteknologiskt bolag

Academic Work